Новината за развода на семейство Петканови задмина по интерес всички

...
Новината за развода на семейство Петканови задмина по интерес всички
Коментари Харесай

Разводът на Петканови удари по рейтинг дори кризата в Украйна

Новината за развода на семейство Петканови задмина по интерес всички настоящи локални и международни вести. Вчера в профила си в инстаграм Алекс Петканова обясни в детайли аргументите за развода и по какъв начин се е стигнало дотук. Ако това е било опит за предизвикателство на позатихналия интерес към тях, то той се оказа сполучлив.

Здравейте, другари, заради многото запитвания и спекулации, взехме решение, че е време да съобщим обществено какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови.
външна реклама
В раздялата ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната – разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен.

Основен приоритет и за двама ни постоянно е бил и ще бъде нашият наследник – Габриел. Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и обич.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха дружно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкоз намерено във всеки стадий от нашите връзки през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете верните за вас решения и да намерите верните думи в сходна обстановка.

Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени с помощта на другия, надяваме се към по-добро.

Това е всичко, което бихме желали да кажем по тематиката, и благодарим авансово, че ще уважите персоналното ни пространство в идващите седмици.

Алекс и Дани

Хората разясниха интензивно тази вест, даже задмина по интерес проблемите с Украйна и енергийната рецесия.

Разбрахме към този момент! Световните медии дали не го обявиха…?!Не са първите и последни няма да са,така,че айде стига!

Тези разлики в характерите се виждат още в първите години взаимно общуване. Изобщо не трябваше да ви събират принудително отново …Всички помним по какъв начин се сдобрихте и се събрахте…Хората ви събраха… Като имате разлики в характерите за какво вършиме деца,това ми е чудно. И тоя израз „Различия в характерите ми е доста малоумен.“ Ами естествено, че ще сте с разнообразни характери,нали сте две обособени персони,друг е въпросът дали имате търпението един към различен,дали умеете да вършиме взаимни отстъпки и дали има обич сред вас макар минусите ви

Защо ли се взеха?
Харесвам ги като двойка, тъпо!
По елементарно е, да се развеждат в този момент младите фамилии! Брака е деликатна работа!
Няма почитание и толерантност един към различен!
Така е по елементарно, само че страдат децата! Мое мнение!

То това беше ясно от 2 год. колкото и да го прикриват и да се пробват да замажат самите те ситуацията с възприятията им. Няма по какъв начин да излъжеш себе си, хората можеш да успееш, само че самия себе си НЕ. Дори има хора като мен, където няма по какъв начин да бъдат подведени или излъгани. Просто има хора единствено като ги видят и 5 мин. им би трябвало да схванат какво ще се случи в бъдеще, само че на такива като мен не им имат вяра. Само откакто схванат, че съм прав идват да кажат и то в случай че се сетят, че съм бил безусловно прав.

То се очакваше още когато Алекс потегли да си купува апартамент че това била къщата на родителите на Дани. И в случай че не беше Дани тя нямаше да бъде известна,тя стана около,,лудия кореспондент,, и в този момент взе да изкарва парички и си вирна новоизградения нос,но да ги оставим живота си е техен и всеки си носи глава на раменете.

Жалко за детенцето! Когато не мислиш, не можеш да търпиш и прощаваш ( когато не е ликвидиране и принуждение от каквото и да е естество ), фамилията е спасението на хората!

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР