Кадри Нова ТВ и ютубПриключи и този дванадесети сезон на

...
Кадри Нова ТВ и ютубПриключи и този дванадесети сезон на
Коментари Харесай

Пълна излагация за Мария на сцената на Арена София

Кадри Нова ТВ и ютуб

Приключи и този дванадесети сезон на „ Като две капки вода “ с успеха на Владо Зомбори и никой не оспори, че той изцяло си я заслужи. Не по този начин стана с някои от останалите участници, изключително тези, които останаха на дъното на класацията.

Въпреки, че изборът на ария си беше техен и се очакваше да дадат най-хубавото от себе си, не по този начин се получи с фолк изпълнителката Мария. Тя опита да се приближи оптимално до балканската звезда Цеца като извърши „ Забраненият град на любовта “, една от най-хитовите й балади.

Въпреки напъните, които постави обаче, не се приближи доста до звученето на сръбската легенда и секунди след осъществяването й обществените мрежи закипяха от отрицателни мнения, които надвишиха по брой даже и тези за спечелилия Зомбори.
`); break case width


Искрено се надявам Цеца да не я гледа! Марчето е на светлинни години от нея!

Съсипа хубавата ария

Чак се напрегнах, до момента в който я слушах по какъв начин се мъчи…А и мен ме измъчи…

Ако не беше музиката, с цел да знаем коя ария слушаме …. Нямаше никой дори да се и заслуша в сходно осъществяване. За да решиш да пееш ария на Цеца пред такава аудитория, че и на край, би трябвало да си пъклен добър.

Ех Марийче, Марийче, това не са нощните клубове, на огромна сцена и онлайн е друго, покруса, по какъв начин пък един правилен звук не хвана на обикновена ария, смут!!!

Надявам се Цеца да не гледа това осъществяване! Потресаващо подправено, не й доближава въздуха във височините, на моменти й се губеше даже гласа. Добре,че са бегвокалите,поне малко да замажат ситуацията!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР