Новината, от която много фенове на тениса в България се

...
Новината, от която много фенове на тениса в България се
Коментари Харесай

Гаел Монфис няма да играе на Sofia Open, Краинович също е аут


Новината, от която доста почитатели на тениса в България се притесняваха, към този момент е реалност. Миналогодишният финалист на Sofia Open – Гаел Монфис, няма да вземе присъединяване в тазгодишното издание на конкуренцията. Французинът към момента не е възобновен от травмата в крайници, която получи на Мастърс шампионата в Монреал, като това е повода да се откаже от желанието си да взе участие в конкуренцията в „ Арена Армеец “.

Веднага след шампионата в Канада французинът се върна в родината си за прегледи и разгласи отдръпването си от Мастърс шампионата в Синсинати, както и от US Open, което бе явен знак, че е допустимо контузията му да е сериозна. Все още не се знае по кое време някогашният №6 би могъл да се завърне на корта. Според най-песимистичните прогнози мачът му против Джак Дрейпър в Монреал може да се окаже последният за него през 2022 година

Освен Ла Монф шампионата в София ще пропусне и миналогодишният полуфиналист Филип Краинович. Техните места в главната скица ще бъдат заети от Камил Майхржак и Пабло Андухар.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР