Новината, че заради Емануела се наложи по средата на танцувалното

...
Новината, че заради Емануела се наложи по средата на танцувалното
Коментари Харесай

,,Тоя пекинез Емануела се лигавеше с Иван“: Масов хейт срещу певицата след смяната на партньора в Dancing Stars

Новината, че поради Емануела се наложи по средата на танцувалното риалти да сменят танцьора, с който до в този момент се състезаваше чалгарката повдигна доста въпроси. И въпреки, че с новия си сътрудник певицата се оправи сносно не й бяха спестени отрицателните мнения в мрежата, написа Флагман.
„ Този Иван беше един от най-красивите мъже в шоуто. Висок, мрачен, плътни устни, хубави черти, като струна. Но Емануела доста се лигавеше с него. Тя е видна въртиопашка, хубава е, само че се окепази с корекции, а с тъмна коса повече изпъкваха чертите на лицето й.Русото не е нейния цвят! ”
„ Наистина на тренировките фолкаджийката не спря да се лигави, чудя се по какъв начин този мъж я е изтърпял? Сега е доста наедряла, а без грим наподобява състарена и похабена! ”
„ Никога не съм харесвала образно Емануела, само че гаменското й лъчение засенчва всякаква естетика на чертите, наподобява ми на пекинез с тази муцунка и изпъкналите си очи, но нервозен пекинез! ”
А други си напомнят присъединяване на чалга фурията в ВИП Брадър и разясняват: „ Тя от оная порода дами, които когато си харесат мъж се усещат длъжни да го пробват! Въртиопашка си е тя, върти интриги, само че се измъква по терлици. Спомням си по какъв начин в Брадъра такива сценки спретна с един артист, доста низък темперамент има! Одъртя към този момент, само че повтаря все същия рефрен, тоя я желал, оня я молел, а тя проскубаната се прави на огромна изкусителка! ”, вършат я на две стотинки фенове.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР