Нови тарифи за пътуване в столичния градски транспорт. Вече има

...
Нови тарифи за пътуване в столичния градски транспорт. Вече има
Коментари Харесай

Новите тарифи в градския транспорт объркаха част от столичаните

Нови цени за пътешестване в столичния градски превоз. Вече има краткотрайни билети, които разрешават на пасажерите промяна на няколко транспортни средства в границите на 30 или 60 минути. Това обаче провокира комплициране и неодобрение измежду част от столичани.

Билетът " 30+ " разрешава прехвърляне в границите на 30 минути след първата валидация на цена от 1,60. А билетът " 60+ " разрешава прехвърляне в границите на 60 минути след първата валидация и коства 2,20. И още промени, билет от водачите на рейс е с 60 стотинки по-скъп.

В остарялата година остават и обичайните перфоратори за билети, само че има гратисен интервал до февруари.

 
По-скъпо е, доста по-скъпо в сравнение с беше преди. Еми с 40 стотинки, но в случай че някой има повече време да пътува? Няма да ми е по-удобно. Защото просто са вдигнали цените на всичко. Просто няма смисъл от тия обърквания на хората и ненужно печелене на гърба на хората.
Галя Иванова

Страхил Иванов стачкува против новите промени в градския превоз по ексцентричен метод. „ Пътувам даром. Не заплащам. Ако пристигна контрола ще им кажа да си гледат работата. Ще би трябвало да тичаш за 30 минути да хванеш 5 автобуса. Това е някакъв парадокс в тоя град, където се изпълни със селяни “, сподели той.

По-скъпи са и месечните карти за пътешестване. „ Става по-скъпо, само че моята карта е пенсионерска и с 2 лв. е поскъпнала, тъй че не мога да се оплача. За половин час в допълнение събират още една втора от цената на билета. Ако билета е 1,60 за още половин час събират още 60 стотинки “, споделя пенсионерката Михаела Пънева.

На този декор цената на билета за метрото остава непроменена – 1,60 лева

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР