Нови разкрития за купения вот в Община Ихтиман направи кметът

...
Нови разкрития за купения вот в Община Ихтиман направи кметът
Коментари Харесай

Нов скандал в Ихтиман: Дървеният бос Караджов и кандидат-кметицата Милена купуват по 3 гласа за 200 лева

Нови разкрития за купения избор в Община Ихтиман направи кметът Калоян Илиев, който на следващия ден отива на балотаж със скандалната кандидат-кметица Милена Чомакова. В нелегално изработен запис Илиев споделя, че хората, които работят за Чомакова купуват гласове за балотажа като цената е по 200 лв. за всеки 3 гласа. Записът е оповестен във фейсбук страницата Burevestnik.

Вчера breaking.bg разкри, че главният “контрагент ” на Чомакова и Караджов е локалният ромски барон Цар Бони – Борис Аргиров, който трява да обезпечи над 1500 гласа против бъдещото назначение на сина му Николай Аргиров за зам.-кмет по сигурността. Сега в противозаконния запис кметът Илиев разкрива и цената – близо 100 лв. за 1500 гласа от махалата.

Според близки до Илиев той е бил посетен от ромски босове, които са го шантажирали за пари, парцел и работа в центъра на града, с цел да му обезпечат следен избор. Ромските босове са създали запис на срещата и откакто кметът отказал да им даде пари са го разгласили. Самият запис е накъсан и инсталиран, тук-там неразбираем като тон и картина, само че там, където Калоян Илиев приказва за това какви пари харчат съперниците му е доста явен.

Синът на Цар Бони поддържа Милена Чомакова.Цар Бони

Според източници от ОДМВР София област полицията към този момент се е задействала и стартира следствие на Цар Бони. Планира се в утрешния ден циганската махала в Ихтиман да бъде сложена под тежка полицейска защита и жандармерийски елементи.

Чомакова е претендент на партия МИР, даряваща регистрации за избори на всеки, който ги пожелае.

Тя загуби първия тур на изборите в Ихтиман с близо 1250 гласа, само че не съумя да убеди някой от по-сериозните й съперници да я поддържа на балотажа.

Чомакова е интимна другарка на локалния дървен необут Емил Караджов, тя закупи скандална популярност по време на акцията за локалните избори. Първо данъчните на Румен Спецов запечатаха бензиностанцията й в града, тъй като работела без позволение. Скоро по-късно двама нейни претенденти за селски кметове се забъркаха в кавги с крадени дърва.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР