Нови разкрития на Калина Андролова са на път да съсипят

...
Нови разкрития на Калина Андролова са на път да съсипят
Коментари Харесай

Нови разкрития са на път да съсипят „схемаджийката“ на „Бурлгаргаз“ Деница Златева. Радев и ДАНС влизат в играта…

Нови разкрития на Калина Андролова са на път да съсипят „ схемаджийката “ на „ Бурлгаргаз “ Деница Златева. Президентът Румен Радев и ДАНС влизат в играта в новия пост на експертката Андролова. А схемите на Златева ставт все по-брутални и грозни.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 От документите изпратени до Европейската комисия във връзка на следствието за контракта с БОТАШ излиза наяве, че

Деница Златева трансферира цялата виновност за подписването на този контракт върху президента Радев.

Деница даже е приложила за доказателство изявления от президентството, че Радев е договорил в Турция въпросното съглашение. Не че пазя Радев, само че президентът уговаря рамкова настройка. А не елементи по какъвто и да е контракт. Отговорността за контракта с БОТАШ е напълно на Деница. А по-късно на всички останали. Ако е имала съображения, да ги е споделила. Впечатляващо е, че директорката на „ Булгаргаз “ не се усеща прочувствено принудена да е даже секунда признателна на Радев, че е заела тази позиция. Понеже той към този момент не е мощен, тя постъпва подло. И трансферира отговорността за личната си несръчност на довчерашния си покровител. Като надлежно се слага в услуга на новия си стопанин!

Капацитетът на тази приятелка от „ Позитано “ стига единствено до сделките с властта да я покриват.

Нищо повече. Затова разум не се желае. Иска се да стигнеш до управлението на Политическа партия и да споделиш подготвеност за СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ. Покровителство против трасе за милиони. Иначе по какъв начин да си разбираем цялостното успокоение, с което директорката осъществя загуби и изяснява на всички, че се е договорила с ВЪРХОВЕТЕ на страната.

Следва също да ви осведомявам, че чиновниците в „ Булгаргаз “ към този момент не желаят да работят.

Атмосферата, която директорката основава, е напрежение, съмнение, стрес и тоталитарен метод. Самоувереността й, че този или оня я пази, е станала анекдотична и всички си шушкат зад тила й. Оня ден Деница Златева заплашвала, че ще звъни в ДАНС. Няма да загатвам името на служителя, който й подвига телефона там. За да се оплаче, че някой в медиите й разкрива УМИШЛЕНИТЕ ЗАГУБИ (по-точно би трябвало да се нарекат обири, само че дано съблюдаваме дипломатическия сленг!). Тоест в сдружението върви скандал за теч на информация. Заплашвала чиновниците си, че към този момент ще има система за надзор за придвижването на информацията. Ще се следи кой какъв файл отваря и прочие И несъмнено чиновниците в „ Булгаргаз “ все по-трудно си правят служебните отговорности. Защото в някакъв миг могат да бъдат упрекнати, че просто си ПОЛЗВАТ РАБОТНИЯ КОМПЮТЪР в процеса на работния ден и дневните задания.

Можете ли да си визиите, Деница Златева включва ДАНС в персоналните си игри, като поръчител за някаква отбрана!

Аз желая да попитам ДАНС: вие, старателни чиновници, отдадени на държавната сигурност, в действителност персоналния интерес на шайката към Деница Златева ли обслужвате или се грижите за националния интерес?! Защо енергийният отдел на ДАНС не проверява злоупотребите в „ Булгаргаз “? А таман противоположното, ще „ проверява “ кой от чиновниците е дал информация на медиите. Деница очевидно не преценява, че става дума за държавно сдружение с принципал БЕХ. Информация за безчинствата има на още няколко места. Другарката Златева си мисли, че ръководството на сходна компания е нещо скрито и може да си заключи истината в чекмеджето. Всъщност това не е приключване на информация.

Това е ориентиране на прожектора към едно скандално и некадърно ръководство.

Ситуация, изцяло в реда на нещата. Медии сигнализират за схеми на източване и занемареност в ущърб на публичния интерес. И още веднъж въпросът е, ДАНС с кокошкарство ли ще се занимава, да ПОКРИВА схемите на Деница Златева, или ще свърши работата, която е присъща на сходен институт по сигурността?! Чакаме да забележим. Кой е този чиновник в ДАНС, който ще си затвори очите за тези злоупотреби, без значение от „ взятките “, които могат да се конфигурират на фона на колосалните загуби! Министърът, чийто дни на този пост са преброени, също си мълчи. Това е страната на ИЗКРИВЕНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Вместо да се проверяват крадците, постоянно се проверяват тези, които осветяват кражбите. За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News Showcase Още авторски позиции четете в секция Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР