Нови противоепидемични мерки налага РЗИ Бургас считано от 31.01.2022 г.

...
Нови противоепидемични мерки налага РЗИ Бургас считано от 31.01.2022 г.
Коментари Харесай

Нови противоепидемични мерки налага РЗИ Бургас

Нови противоепидемични ограничения постанова РЗИ Бургас считано от 31.01.2022 година до 13.02.2022 година Това излиза наяве от новата заповед на шефа доктор Георги Паздеров.

Ограничение до 50% се вкарва на потенциала в заведенията за хранене и развлечения. В това число влиза и публиката на културните, спортните, театралните и музикалните мероприятия. Остава изискването там да се влиза единствено със „ зелен документ “. 

Работното време на игралните зали, казината и заведенията за хранене и развлечения ще бъде лимитирано в интервала от 5:00 ч. до 22:00 ч. 

Забранява се визитата на малолетни лица в молове, кина, заведения за хранене, кафенета и други без компаньон. 

ОТ РЗИ Бургас упорстват за прецизен надзор в местата предопределени за публично прилагане за съществуване на така наречен „ зелен документ “. Проверките ще бъдат направени от страна на органите на локалната власт, ОДВМР-Бургас, и дирекция „ Обществено здраве “ и Дирекция „ Надзор на заразните заболявания “ при РЗИ-Бургас. 

Заповедта предстои на обжалване в едномесечен период от публикуването ѝ на интернет страницата на РЗИ-Бургас пред съответния административен съд по реда на Административнопроцесуален кодекс. Тя предстои на авансово осъществяване. Оспорването й не стопира нейното осъществяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР