Нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, къмпинг

...
Нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, къмпинг
Коментари Харесай

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се проведе от 14 до 16 май в София

Нови модели ваканционни транспортни средства, туристически коли, мотоциклети, палатки, къмпинг съоръжение и аксесоари чакат посетителите на най-голямото събитие за годината в областта на къмпинга, караванинга и аутдора в България. Изложението " Къмпинг и караванинг експо 2021 " ще се организира от 14 до 16 май на паркинга на магазин Метро, София 1.

Тазгодишното пролетно издание за първи път ще бъде с дълготрайност от три дни и ще се организира на рекордно огромна повърхност – 4000 кв. м.

Очаква се над 40 изложители от България и Турция да показват онлайн последните трендове в сектора и да обезпечат за посетителите на място доста атрактивни предложения и отстъпки за множеството от показаните на ревюто експонати и артикули.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Народното събрание отхвърли ветото на президента Румен Радев...

Организаторите на Къмпинг и караванинг експо 2021 са подготвили доста изненади за посетителите. Гостите на ревюто ще могат да вземат присъединяване в лотария с огромна премия - безвъзмезден уикенд с кемпер в мечтана от тях дестинация. Необходимо е единствено всеки клиент на събитието да попълни и пусне ваучър за присъединяване в томболата. Тегленето на печелившите ще се организира в края на ревюто Къмпинг и караванинг експо в неделя, 16 май.

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще покаже най-новото от света на къмпинг туризма безусловно гратис за българската аудитория.

Посетителите на ревюто ще имат неповторимата опция да видят доста министър председатели за нашия пазар показани от болшинството сътрудници, измежду които Camperissimo, Volkswagen лекотоварни коли, кемпер център – Hymer Bulgaria и други, съобщи БНР.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Парламентът одобри дефинитивни промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие. С измене...

На щанда на уредниците на Къмпинг и Караванинг Експо гостите ще могат да получат гратис копие от новото издание на Къмпинг справочник на България. Изданието съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разграничени в 7 маршрута и над 120 туристически атракции.

В Къмпинг пътеводителя на България могат да бъдат открити талоните за присъединяване в игра с над 16 награди, измежду които още един безвъзмезден уикенд с кемпер. Наградите се теглят 5 пъти в годината.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР