Нови мистериозни монолити са открити в САЩ, Франция и Румъния

...
Нови мистериозни монолити са открити в САЩ, Франция и Румъния
Коментари Харесай

Нови мистериозни монолити са открити в САЩ, Франция и Румъния

Нови мистериозни монолити са открити в Съединени американски щати, Франция и Румъния …Съвсем неотдавна писахме, че в Юта, Съединени американски щати (Utah, USA) изчезна големият железен монолит. Очевидец е видял, че обектът е превозен с камион (HiddenTruth.site).След това, излезе информация, че в Румъния е открит предмет, доста сходен на този от Юта. Румънският монолит е открит на 26 ноември, на рид покрай град Piatra Neamt, на няколко метра от руините на дакската цитадела Петродава.

 romania monolith 600x357 - Нови мистериозни монолити са открити в Съединени американски щати, Франция и Румъния
Според представител на Отдела за просвета и историческо завещание, локалните управляващи учат загадъчния четириметров монолит. Факт е, че за инсталирането на тази структура е належащо позволение, утвърдено от Министерството на културата на Румъния.За разлика от американския правоъгълен монолит, тази структура има формата на трапец със полегат връх. Освен това, на повърхността му се виждат разнообразни неразбираеми знаци.По-рано медиите писаха, че откритата конструкция в пустинята на Юта припомня доста на извънземния обелиск от кино лентата на Стенли Кубрик (Stanley Kubrick) „ Космическа авантюра 2001 “ ( “A Space Odyssey 2001 ”), с единствената разлика, че не е черен, а железен на цвят.
Непосредствено след откритието му, монолитът в Румъния също изчезна безследно безусловно за една нощ.Мнозина са сюрпризирани от обстоятелството, че те са изрязани, макар, че би било доста по-лесно просто да бъдат извадени от земята.Оттогава, още два тайнствени монолита се появиха на Земята (!).Четете още: Монолита от Юта – Дали това е дълго чаканото доказателство,че не сме сами във вселената?Междувременно, в Калифорния се появи различен монолит. Открит е на върха на Боровата планина (Pine Mountain), в Атаскадеро (Atascadero). Почти по същото време, във Франция, в галската гора е открит различен монолит.Гледате видеото от линка ТУК.Жителят на Калифорния Гари Лайънс (Gary Lyons) споделя, че е попаднал на този монолит по време на ежедневния си преходи в Боровата планина.Той споделя:„ Предполагам, че това към този момент е нещо, нали? Бъдете подготвени да ги видите на всички места. “

 Загадъчният монолит във Франция
Загадъчният монолит във ФранцияПроизходът и същинското предопределение на обектите остават незнайни, само че неочакваната наклонност стартира да отразява феномена на кръговете в културите от предишните десетилетия.Вдъхновява композиция от обаяние, песимизъм и теории за свръхестественото.Появиха се доста спекулации за обектите. Те изкуство ли са? Извънземни ли са? Или са просто творения на шегобийци, които се пробват да влияят на въображението на необятната общност по време на странната, страшна и „ заключена “ 2020 година?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР