Нови игрални автомати са налични в най-новата игрална зала в

...
Нови игрални автомати са налични в най-новата игрална зала в
Коментари Харесай

“Треска за джакпоти“ завладя игрална зала в Пловдив

Нови игрални автомати са налични в най-новата игрална зала в Пловдив.
Прочетете още
Най-търсените джакпот машини от серията Bell Link , както и най-новата версия  Blue General  намериха място в  .

Това провокира същинска еуфория измежду клиенти и искащи да опитат шанса си и даде тласъка на нова „ тресчица за
джакпоти “.



От момента на откриването си до през днешния ден, залата се радва на огромен триумф и за малко съумя да се трансформира в обичано място на бохемите в града на седемте тепета. 

В  ще откриете най-модерната игрална техника, приятна и уютна атмосфера, отличен бар с класни аперитиви и професионалното обслужване на високо равнище от отзивчивия личен състав.

Всеки ден стартира с невероятни промо игри и атрактивни
бонуси. Всеки петък от 20:00 часа се организират седмични томболи, с разнообразни наградни фондове, като на 8 юли бяха раздадени 3 000 лв.. Този петък наградният фонд от седмичната лотария ще бъде 5 000 лв..

Дневни томболи пък се организират във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, като томболите са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се усилва.

 

Обектът е локализиран в най-актуалния комплекс под тепетата - комплекс  7 points , намиращ се на булевард „ Санкт Петербург “ 131.

Посещавайки обектите в комплекс  7 points  можете да се възползвате и от безвъзмезден паркинг, а на метри от игралната зала са ситуирани и най-атрактивните нощни заведения в града.



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР