Новата заповед на Министерството на здравеопазването, в сила от 21

...
Новата заповед на Министерството на здравеопазването, в сила от 21
Коментари Харесай

Организаторите на Синелибри с информация за киноманите във връзка с новите противоепидемични мерки

Новата заповед на Министерството на здравеопазването, в действие от 21 октомври в 00:00 ч., гласи, че в киносалоните могат да бъдат допускани единствено фенове, които имат " зелен документ " или по-конкретно:

- ваксина за КОВИД-19

- преболедували са КОВИД-19

- имат негативен PCR тест

- имат негативен антигенен тест

Поради нововъведените противоепидемични ограничения бихме желали да се обърнем към вас с молба да деянията схващане към създалата се обстановка, с която се постанова да се съобразим, с цел да запазим личното си здраве и това на близките, показват уредниците на фестивала.

В случай че не притежавате " зелен документ ", не желаете да се сдобиете с подобен и сте си закупили билет преди 19 октомври, " Синелибри " ви предлага следните благоприятни условия:

- против всеки закупен билет да получите безвъзмезден достъп до Neterra.TV+ за филм по ваш избор;

- против всеки закупен билет да получите безвъзмезден билет след отпадането на ограниченията за всеки филм от програмата, който е в регулярно разпространяване ( " Дюн ", " Бенедета ", " Влюбеният Айфел ", " Три етажа ", " Изгубени илюзии ", " Денят на флага ", " Историята на жена ми " и др.);

- против всеки закупен билет да получите акредитация с достъп до филми от програмата на " Синелибри 2022 " ;

- против всеки закупен билет да получите гратис книга по желание на издателство " Колибри " на близка стойност;

- да ви бъде възобновена сумата за закупения билет от касата на залата, от която сте го закупили, или онлайн. Обръщаме внимание, че билети, закупени след 19 октомври от фенове, които не имат " зелен документ ", не се възвръщат.

Относно церемонията по награждаване в зала 1 на НДК и двата кино лентата, които ще бъдат излъчени там на 21 октомври от 17.30 и 19.30 ч., бихме желали да уведомим феновете, че сме организирали пункт за осъществяване на бързи проби от лаборатория " Кандиларов " на стойност 10 лв.. Приканваме феновете на двата кино лентата и искащите да се срещнат с интернационалното жури на " Синелибри ", да дойдат в НДК 30 минути преди прожекцията.

Като спомагателен бонус към всички фенове разгласяваме, че излъчването на филмите в Neterra.TV+ ще продължи една седмица в допълнение след 31 октомври. Фестивалът продължава присъствено във всички зали по график до 31 октомври.

Бихме желали да подчертаем, че създалата се обстановка не е по наше предпочитание и изрично се разграничаваме от метода, по който тя е наложена - без време за реакция, без разговор, без тактика. Поради огромната организация и логистика с множеството киносалони и разпространители, както и поради неналичието на обикновена поддръжка от Министерството на културата и Министерството на здравеопазването, ще сме ви безпределно признателни, в случай че изберете алтернатива, друга от възобновяване на суми за закупени билети. Вярваме, че в случай че сте фенове на фестивала, го цените и ще ни подкрепите. При всички случаи ви благодарим за доверието и даваме дума, че ще удовлетворим желанието за поръчителство на всеки фен, щом това се постанова заради създалата се обстановка, прибавят от екипа на фестивала.

За въпроси: [email protected]


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР