Новата визуална идентичност на Dacia се разгръща в гамата автомобили Нова

...
Новата визуална идентичност на Dacia се разгръща в гамата автомобили
Нова
Коментари Харесай

Новата визуална идентичност на Dacia. Глава 3: Автомобили

Новата образна еднаквост на Dacia се разпростира в гамата коли
Нова емблема Dacia Link, ново лого, нови цветове… само че към момента същият важен дизайн
Промяна, която ще се отрази в цялата гама - първи поръчки от 16 юни и първи доставки в края на годината

След смяната в информационни и рекламни материали (средата на 2021 г.), а по-късно в дилърската мрежа при започване на 2022 година, ред е на колите да прегърнат новата еднаквост на марката. Отвъд просто смяна в дизайна, новата еднаквост въплъщава задължения за бъдещето и се основава на мощно поддържаните полезности, които стоят зад историята на триумфа на Dacia.

Поръчките на коли с новата емблема стартират на 16 юни, а първите доставки ще се осъществят през последното тримесечие на 2022 година



НОВАТА ВИЗУАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ НА DACIA съдебна експертиза РАЗГРЪЩА В ГАМАТА АВТОМОБИЛИ

Силна линия на новата еднаквост на марката, емблемата Dacia Link е показана в средата на предната решетката, която е модифицирана и към този момент в бяло.

Подобно на връзките на верига, преплетените букви „ D “ и „ C “ в минималистични линии основават нова емблема, която е семпла и здрава. Dacia Link е елементарно различим знак на марката, както от близко, по този начин и отдалеко. Емблемата е изобразена и в центъра на капачките на джантите.

Друга забележима смяна е прибавянето на логото на задния панел и кормилото на автомобила. Минималистичен по дизайн, надписът е скъсен, с цел да остане единствено най-необходимото.

Други променив дизайна включват появяването на цвят Monolith Grey върху релсите на покрива, предните и задните брони и страничните огледала на Sandero Stepway и Duster.

Представянето на цялостната гама на Dacia, възприела новата образна еднаквост, е третата и последна стъпка от лансирането й, което стартира преди година. Новата галактика на марката е в унисон с полезностите ни - семпла, здрава, достоверна - по по-ясен и съвременен метод. Тази смяна е нова мотивация за Dacia да реализира упоритостите си. Дени Ле Вот, основен изпълнителен шеф Dacia

СЪЩОТО ДНК, НОВ МОМЕНТУМ

За единствено няколко месеца Dacia обновява гамата си с две нови попълнения: напълно електрическия Spring и Jogger, гъвкавият фамилен автомобил от C сегмент.

Лансирането на новите образни знаци на Dacia бележи кулминационната точка на обновяването на марката. Dacia в действителност се трансформира, само че остава вярна на същността си.

Тази същина значи основаване на коли без непотребни екстри, единствено с най-необходимото, с цел да отговорим на упованията на нашите клиенти. Автомобилите на Dacia са на първо място здрави и надеждни, те са в действителност гъвкави и могат да се употребяват за необятен набор от цели, от напредване в града през седмицата до бягство в природата през уикенда. Новият цвят Lichen Khaki е земен колорит, сходен на този на естествения мъх. Той прави своя величествен дебют и акцентира тесните връзки на Dacia с природата.

Dacia е тук, с цел да раздруса промишлеността, да премисли колите, по-специално посредством старания да отбрани интелигентните потребителски практики. Това значи последователно преустановяване на потреблението на избрани материали като хромирана обшивка или неестествен алуминий, само че също по този начин и непрекъснати старания да се постави завършек на потреблението на всякаква форма на кожа от скотски генезис.

С въвеждането на новата еднаквост на марката, това е и опция за Dacia да приложи в деяние уговорката, стихотворец от Renault Group на годишното общо заседание на 23 април 2021 година Dacia ще бъде първата марка на Групата, лимитирала своите коли да развиват оптималната скорост от 180 км/ч.

Dacia се трансформира с времето, същото се отнася и за нейната еднаквост. Основите зад всеки артикул стават все по-силни, с цел да отговорят на същинските упования на нашите клиенти. Универсални, здрави коли, основани за преживявания навън, с гениално съоръжение и прагматичен метод към налични, екологични коли. Новата образна еднаквост предава тези послания и прави марката още по-привлекателна. Днес е ново начало за Dacia! Лионел Жайе, шеф продуктово показване за Dacia

ЦЯЛАТА ГАМА съдебна експертиза ПРЕОБРАЗЯВА ЕДНОВРЕМЕННО

Вероятно за първи път в автомобилната промишленост, новата образна еднаквост се стартира по едно и също време в цялата гама на Dacia. От 16 юни клиентите ще могат да вършат поръчки за коли с новата образна еднаквост.

Първата физическа премиера на колите с новото лого ще бъде на автомобилния салон в Париж през октомври 2022 година, а първите доставки ще доближат до мрежата на Dacia през идващите месеци.

*Източник: www.dacia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР