Новата комедия на режисьора на Палм Спрингс ще събере пред

...
Новата комедия на режисьора на Палм Спрингс ще събере пред
Коментари Харесай

Джулия Робъртс и Дженифър Анистън разменят телата си в нова комедия

Новата комедия на режисьора на " Палм Спрингс " ще събере пред камерата Джулия Робъртс и Дженифър Анистън. От дребното, което от екипа разкриват за сюжета, излиза наяве, че двете обичани актриси ще сменят телата си е ще влязат в занимателни премеждия разследване на това.

Проектът към момента е без заглавие, само че закупи правата за снимането му след „ война за наддаване ” сред няколко студия и стриймъри, съгласно, който първи заяви новината. Барбаков ще напише и режисира кино лентата, който е подсилен от продуцентската компания на Марго Роби.
               

Името на Барбаков нашумя със заглавието „ Палм Спрингс “ - дебютът му като режисьор на пълнометражна лента. Комедията представяща Анди Самбърг и Кристин Милиоти като сватбени посетители, заседнали във времева примка, направи премиера на филмовия фестивал Сънданс през 2020 година, където беше продадена на Neon и Hulu за рекордните тогава 17,5 милиона $. „ Палм Спрингс “ за жалост не съумя да мине на огромен екран, тъй като премиерата му бе по време на пандемията.

Колкото до новата комедия, с която ще се заеме режисьорът с изключение на имената на двете надарени актриси ангажирани за основните функции все още съвсем нищо не се знае за кино лентата. Но съгласно анализите и данните на от Amazon в последно време има сериозен интерес към комедийни заглавия, с присъединяване на огромни звезди и триумфът  на „ Билет за парадайса “ с Джулия Робъртс и Джордж Клуни, както и „ Изгубеният град “ с присъединяване на Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм, са повече от несъмнено доказателство за това. И двата кино лентата събраха доходи от над 150 милиона $ всеки.

За идния Свети Валентин пък от Amazon ни готвят Somebody I Used to Know - сантиментална комедия, режисирана от и с присъединяване на Алисън Бри и Джей Елис, която ще дебютира на екран на 10 февруари, тъкмо в точния момент за празника на любовта.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР