Новата жена на Джизъса – Полина, пръсна 20 бона за

...
Новата жена на Джизъса – Полина, пръсна 20 бона за
Коментари Харесай

Поли на Благо Джизъса пръсна 20 000 лв за новата си усмивка

Новата жена на Джизъса – Полина, пръсна 20 бона за нови зъби и по този начин към този момент освен ексфутболистът ще плаши със снежната белота на усмивката си.

Брюнетката, по която Благой Георгиев хлътна като младеж и бързо я направи своя жена, явно желае бързо да замязя на всичките му някогашни изгори, които също могат да се похвалят с сходна усмивка.
                             

Само месец откакто разгласи, че има връзка с Георгиев, някогашната му Златка Райкова също се снабди със снежнобели зъби. " Благодаря за моята усмивка ", пък написа Полина в Инстаграм профила си за новата си облага.

Брюнетката, която отмъкна Благо от ръцете на именитата плеймейтка Златка Райкова, върви по стъпките на тогавашните му. Само месец откогато разгласи, че има връзка с Благо, Райкова се достави със снежно бели зъби, в този миг същото направи чернокосата велинградчанка.

 Благой

Според феновете това не е по желание на дамите, а на спортиста, който е отнасял не една или две рецензии за избора на фасети.

" Благодаря за моята усмивка ", написа брачна половинка No. 3 листата с листата на родния секскимвол в Instagram, където сподели първи фрагменти от след промяната.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР