Новата година ще я посрещна със семейството си, което идва

...
Новата година ще я посрещна със семейството си, което идва
Коментари Харесай

Луна призна: Не искам деца от Горан, той иска да се бие и да го бият!

" Новата година ще я посрещна със фамилията си, което идва в София от провинцията, както и с целия ми екип от сътрудници. Ще бъдем вкъщи, където има място за всеки. Никой не е непотребен, всеки е добре пристигнал. " Това искрено призна пред " България Днес " фолкфурията Луна часове преди настъпването на новата година.

Коледата тя изкарва с роднините си, като сама подготвя и раздава даровете си като същинска Снежанка. Празничната трапеза не е била приготвена от нея, защото кухнята не я блазни и изпълнителката оставя менюто да бъде приготвено от неин добър другар. " Мой непосредствен другар има ресторант, където подготвя всичко належащо и ми го докарва ", искрено призна тя. И добави: " Готвенето не е моето нещо, аз желая да давам обич и светлина на моите посетители. Празниците не са за наяждане и напиване. Те са, с цел да се съберем, да се уважим, да погледнем с Божиите очи и да се смирим ".

Певицата направи и преглед за триумфите и спънките през годината.

"
Въпреки всичко през миналата 2019 година за мен тя е извънредно сполучлива. В професионален проект имам доста положителни песни, шлагери. В персонален проект също. Няма драми и всичко е простено сред мен и Горан. Радвам се, че го срещнах, тъй като израснах с него, научих неща персонално за себе си. Пак си го обичам, само че нашата връзка в никакъв случай не е била сериозна, в никакъв случай не съм желала деца от него. Той доби доста известност посредством мен, можеше да пробие, само че някои хора не са основани, с цел да бъдат известни. Той желае да се бие, да го бият, не желае да върви в правия път, а аз не мога да му оказа помощ ", установи певицата на финала на 2019 година

В края на лятото двойката гръмко се раздели след серия от драми в връзките им. Момчето от Русе постоянно злоупотребява със неразрешените субстанции, както и краде от певицата, което я накара да приключи всевъзможни връзки с него. Той даже посмя да й открадне телефона и да хакне профилите й в мрежата. Луна и младото лъвче се срещат при започване на годината, когато той взима присъединяване в клип на русокоската. Двамата бързо се сближават, а месеци по-късно заговориха за женитба и даже за наследници. Въпреки всичко Луна не съумя да промени младежа, който се занимава с бокс, и двамата остават положителни познати. Въпреки празниците и работата си още в първите дни на новата година изпълнителката ще осъществя новата си ария, изпратена й от Бог, с цел да радва хората. Парчето " Ти, моят път " ще бъде пуснато на Богоявление и е изработен в чест на Създателя. В песента взе участие благ хор от 100 дечица, а текстът и музиката са сътворени от Луна.

" Има доста мощ и ентусиазъм в тази ария, а ние имаме потребност от светлина. Това е прослава към Бог. Нека бъдем чисти хора, да даваме обич. Българите не сме чак толкоз отрицателни, негативни и злобни. Напротив. Добри сме ", изповяда певицата.
Тя съкровено разкри, че не си пожелава нищо за новата година, желае песента й да отвори съзнанието на хората, да бъде пътеводна светлина в живота им. " Силна и самостоятелна съм, каквото си пожелая, ще си го сбъдна. Нека бъдем здрави и положителни ", заключи тя.
Текстове
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР