Новата година е пред нас и чака да създадем най-добрите

...
Новата година е пред нас и чака да създадем най-добрите
Коментари Харесай

4 места, където ще откриете своя момичешки тефтер-органайзер

Новата година е пред нас и чака да създадем най-хубавите си дни! Точно за това са основани и тефтерите-органайзери, в които можете да организирате по-лесно и занимателно персоналния и професионалния си живот. В тях можете да подредите информацията за и от всяко значимо събитие или среща по един хубав, комфортен и доста удобен метод. Затова през днешния ден ви представяме 4 места, където ще откриете новия си обичан момичешки тефтер-органайзер.

 

Планер от Vintage Summer



Планерът на Vintage Summer е със 150 страници и твърди корици със спиралa. В него има календар и вдъхновяващи страници с послания за всеки месец. " Goals " (цели) за всеки месец, разпределени в секции work, home и other. Страница " Идеи и ентусиазъм " за всеки месец и 4 седмични разтвора за всеки месец с място за ежедневните задания и обмисляне на седмицата, място за бележки. Ще откриете и страници за обмисляне на пътувания и карта на света.

Повече информация за продукта тук.

 

Планер от Creatoria



Дизайнерският планер на Creatoria е особено основан, с цел да ви помогне да управлявате дейно времето си, да увеличите продуктивността си, да се фокусирате върху персоналните си цели и да живеете живота си изпълнени с благополучие и признателност.

Ето какво тъкмо ще намерите вътре: 12-месечен датиран тефтер-органайзер; водоравен седмичен аспект с еднообразно място за всички дни от седмицата и пространство за бележки; годишен изглед; месечен аспект с лунните фази; годишен календар и празниците; страница за установяване на цели; вдъхновяващи изречения и цитати за всяка седмица; твърди корици с полускрита спирала; 150 страници от 80 гр. бяла плътна хартия; джоб; общо 11 линирани страници за бележки и стикери. А всичко това е в комфортен и стилен А5 формат.

Повече информация за продукта тук.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР