Новата функционалност на приложението работи със зоните в 10 български

...
Новата функционалност на приложението работи със зоните в 10 български
Коментари Харесай

Платеното паркиране вече е бързо и лесно с „Моят A1”

Новата функционалност на приложението работи със зоните в 10 български града

Липсата на информация за цени, граници и работно време е проблем, с който се е сблъсквал всеки у нас при паркиране в платените (сини и зелени) зони. Неволните неточности при SMS изписването на номера на автомобила пък постоянно носят риск от солена санкция. Нова функционалност на приложението „ ” дава решение на всичко това, като предлага на потребителите опция елементарно да ръководят платения престой на колите си.

Новата секция „ Паркиране с SMS “ е налична в „ Моят A1 ” както за, по този начин и за. При стартирането си тя автоматизирано локализира устройството, като демонстрира границите на съответните паркинг зони на карта.

След първичното въвеждане, приложението запомня данните на автомобила, като дава опция за опазване на повече от едно МПС. Потребителят може да изпрати SMS за удължение на престоя непосредствено през приложението, както и да заплати за престой в зона, даже когато е отвън обсега ѝ.

Приложението автоматизирано демонстрира оставащото време за платено паркиране, като уведомява и за оставащи последни 5 минути от него. Допълнително улеснение е изпращането на известия непосредствено за сутринта на идващия ден – по този начин отпада рискът в самото началото на работното време на зоната автомобилът да се окаже със скоба или репатриран. Тази функционалност се предлага на територията на общините, чиито системи поддържат така наречен отсрочено паркиране.

Сумата за възнаграждение на паркирането се начислява към сметката на клиента или се приспада от салдото на предплатените карти.

„ Паркиране с SMS ” в „ Моят A1 ” ще започва от София, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Благоевград, Дупница, Ямбол, Враца и Велинград. Това е следващата потребна функционалност в приложението за самообслужване на клиенти на телекома. Платформата дава опция за ръководство на услугите, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР