Новакът в Първата ни футболна лига Локомотив (София) започна подготовка със

...
Новакът в Първата ни футболна лига Локомотив (София) започна подготовка със
Коментари Харесай

Локомотив (София) започна със седем нови

Новакът в Първата ни футболна лига Локомотив (София) стартира подготовка със седем нови футболисти. 

Същевременно клубът се надява да получи краткотрайно позволение от Лицензионната комисия да посреща гостуващите тимове на своя стадион в " Надежда " в светлата част от деня, до момента в който бъде сложено осветяване на оборудването.

Собственикът на клуба Иван Василев, разгласи, че главната цел пред новия сезон е одобряване в елитния ешелон.

Той съобщи, че в тима най-вероятно ще бъдат привлечени още трима-четирима играчи.

“Дано да може да се представим добре, ” изрази вяра Василев. “Пътят, който извървяхме през тези шест години от „ А “ окръжна до Първа лига беше доста дълъг и доста сложен. Тепърва компликациите не престават.

„ Ние не бързаме със селекцията. Както виждате, имаме седем нови момчета. И от финансова позиция и от спортно-техническа имаме искания, тъй като въпреки всичко това е Локомотив. Локомотив е тим с обичаи, Локомотив е обич!

“Всички момчета, които ще притеглим, и ще останат в нашия клуб им споделих, че условията са високи и би трябвало да се раздават за нашата вярна аудитория и за Локомотив на 100%.

“Раел Лолала от Нефтохимик, Бени Н’Ко от трета дивизия на Франция. Играят нападатели, единият е крило, другият е централен нападател.

“Стойчо Атанасов ви е добре познато име. Християн Чипев от Царско село, Христо Иванов от Септември (София). Стефан Гавраилов от Септември и Александър Любенов, който го броя за наш, тъй като той дебаркира за трети път на нашия стадион. Той е един от положителните вратари. Той си е у дома, тъй като публиката доста го обича. “

“Светльо Петров и Йордан Господинов дебаркират на „ Надежда “. Христо Коилов и Юли Петков също са в щаба, а Иван Колев е старши треньор. “

“Очакваме още три-четири нови попълнения. Не бързаме, желаеме да вземем класни футболисти, тъй като до тези млади момчета би трябвало да имаме и опитни футболисти, които да изнесат дружно мачовете в Първа лига. “

“От главните ни играчи никой не напусна. На Педро и на Матеус им изтекоха договорите. Искахме да ги задържим, само че финансовите им искания бяха такива, че могат да си ги разрешат единствено няколко тима. Не мисля, че качеството е толкоз огромно за тези средства.

“За страдание нямаме средства за осветяване сега. Очакваме регионалната комисия, с цел да ни лицензира стадиона и с протокола, който имаме от Министерството на спорта, с цел да може да играем в светлата част на деня, до момента в който ни слагат осветлението. Направихме доста поправки, само че стадионът е държавен, аз нямам нищо. Аз се надявам, че Локомотив ще играе на „ Надежда “. Областната комисия би трябвало да ни лицензира стадиона.

“Планираме подготовка, само че сега не мога да кажа. Ще идват футболисти на проби, които би трябвало да ги забележим. Още не сме на 100% подготвени да ги разкарваме далеко. По всяка възможност ще създадем една десетдневна подготовка в края на месеца и началото на юли.

„ Реалната цел поради доста млади наши футболисти, наши юноши е да се затвърдим в efbet Лига. Локомотив е традиция и обич и мисля, че ще се представим почтено. Локомотив София не е за подценяване. ”

Чуйте още от Иван Василев:

Старши треньорът на Локомотив Иван Колев съобщи, че ще търси най-хубавото за всяка една позиция. Той добави, че множеството нови момчета са на проби и ще бъдат преценени техните качества. Наставникът на „ столичните железничари “ сподели, че Светослав Диков води диалози с управлението за продължаването на неговия контракт.

Колев също по този начин разгласи, че бразилците, които играха в тима през предишния сезон няма да се върнат.

„ Няма потребност да изброявам един по един, вие знаете новите момчета, които са към този момент. Повечето момчета са на проби, с цел да забележим техните качества. Търсим най-хубавото на всяка една позиция. Надяваме се да сглобим един боеспособен тим “, показа Колев.

„ Доколкото знам, Светослав Диков води диалози с управлението. Надявам се да се схванат. “

„ Бразилците няма да се върнат. Ще ме тормози, в случай че не може да намерим техни почтени заместници. “

„ Започваме с контрола против Септември (Симитли), която ще бъде идващият вторник. “

„ За мен е извънредно значимо да се представим почтено и да търсим максимума във всеки един мач “, добави треньорът на Локомотив (София).

„ За нас е доста значимо футболистите да бъдат добре готови, да работят добре и да са отдадени на терена. “

„ Ако публиката, която предходната година потвърди, че е извънредно покрай тима и ни поддържаше непрестанно, е с нас, на който и да е терен, няма да се тормозя. “

„ Имаме три момчета от школата, които са с нас, единият е капитан на тима. На този стадий няма нови лица. Не са малко трима футболисти от школата. “

„ От нас зависи дали ще се оправим в efbet Лига. Ще се опитаме непременно да преодолеем това затруднение “, сподели още Иван Колев.
Чуйте още от Иван Колев:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР