Новакът в Първа лига ФК Крумовград излезе с публикация на

...
Новакът в Първа лига ФК Крумовград излезе с публикация на
Коментари Харесай

ФК Крумовград разкри подробности около ръководството и издръжката на клуба

Новакът в Първа лига ФК Крумовград излезе с обява на формалната си страница в обществените мрежи, в която прецизира структурата на клуба. В обявата се акцентира, че ФК Крумовград е съдружие като правосъдна регистрация и се съставлява от ръководителя Басри Саров, който работи в синхрон с директорски съвет.

В допълнение се акцентират и спонсорите на клуба, както и базите, на които работят футболистите.

" Във връзка със спекулативни медийни изявления от ФК Крумовград желаеме да съобщим:
ФК Крумовград се ръководи от Сдружение ФК Крумовград с ръководител Басри Саров и директорски съвет. Данните са оповестени в Търговския указател и са налични за всички.
Клубът финансово се устоя от подаяние на компания " Дънди Прешъс Металс " към община Крумовград, рекламен контракт за лого на екипа с най-голямата карго самолетна компания " Компас Карго Еърлайнс ", рекламен контракт с ПИМК, както и голям брой рекламодатели, чиито лога са на Спортен комплекс " Никола Щерев- Старика ", където Крумовград семейства ", се споделя в писмото от управлението на ФК Крумовград.

" Искаме да поясним, че имаме контракт с ПФК Ботев за потребление на формалния терен въз основата за формалните мачове от efbet Лига и мачовете от шампионата за Купата на България. Имаме и контракт за подготвителен развой въз основата на ФК Евроколеж в село Оризари. Апелираме към медиите да спрат със спекулативните изказвания за ръководството на ФК Крумовград! Всеки, който си разреши да тиражира погрешна и заблуждаваща информация ще носи отговорност по планувания от закона ред! ", приключва медийната декларация на клуба от южния град.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР