Новакът Септември приема Пирин Благоевград в последния мач от 15-ия

...
Новакът Септември приема Пирин Благоевград в последния мач от 15-ия
Коментари Харесай

Септември ще отмъщава на Пирин в търсене на четвърта поредна победа

Новакът Септември приема Пирин Благоевград в последния мач от 15-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 17,30 часа на националния стадион “Васил Левски”.

Домакините са в серия от три следващи триумфа, които ги изкачиха в класирането пред “орлетата”. Благоевградчани нямат победа в шест следващи срещи, само че нямат и загуба, като записаха пет ремита, в това число и против ЦСКА и Лудогорец. За последно Пирин си потегли с празни ръце от Велико Търново при загубата от Етър с 1:2.

Треньорът на Септември Николай Митов няма да прави огромни промени в състава, който реализира триумфи. Любопитното е, че главните фигури в неговата групировка са все играчи, носили и екипа на Пирин като Борис Галчев, Янко Сандански и Мартин Тошев.

Колегата му Милен Радуканов изрази убеденост, че Пирин ще си отмъсти за загубата от Септември в Благоевград с 0:1. Радуканов много прочувствено прикани тимът му да бъде оставен да играе, а не да му се пречи с фактори отвън терена.

В днешния мач той ще може да разчита на юношата Стилиян Николов, който ще заеме мястото си в отбраната. Готов за игра е и Анти Рения. Атаката ще бъде водена от Станислав Костов, подпомаган от Радослав Кирилов и Аймен Суда.

Вероятни сформира:

Септември: Георгиев, Стоянов, Дос Сантос, Добрев, Трифонов, Сандански, Стоичков, Гади, Галчев, Романов, Тошев.

Пирин: Макенджиев, Попев, Николов, Сандев, Рения, Костадинов, Траянов, Благов, Суда, Кирилов, Костов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

КЛАСИРАНЕ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР