Новак Джокович и Рафаел Надал са големите фаворити за спечелването

...
Новак Джокович и Рафаел Надал са големите фаворити за спечелването
Коментари Харесай

В навечерието на Уимбълдън: Джокович и Надал ще се включат в демонстративен турнир

Новак Джокович и Рафаел Надал са огромните любимци за спечелването на Уимбълдън и през тази година. Въпреки че съществуваха подозрения дали Матадора ще се включи в тазгодишното издание на конкуренцията заради хроничната си контузия в ходилото, то по-рано през днешния ден на специфична конференция в Майорка испанецът разгласи, че лекуването е минало сполучливо и той има намерение да пътува за Лондон. Пряк конфликт сред двамата титани на актуалния тенис ще може да се случи чак на финала на Откритото състезание на Англия, защото сигурно ще бъдат първи и втори подложен в схемата.

За да натрупат известна игрова процедура на трева преди Шампионата, Джокович и Надал са приели покана да вземат присъединяване в демонстративната конкуренция Giorgio Armani Tennis Classic, която ще се организира в Хърлингам от 21 до 26 юни. Сред останалите участници в шампионата са още младата звезда Карлос Алкарас, Феликс Оже-Алиасим и Каспър Рууд. В листата са също по този начин двама локални представители в лицето на Анди Мъри и Ема Радукану, чието присъединяване обаче е под въпрос, имайки поради травмите, които получиха надлежно в Щутгарт и Нотингам.

Rafa Nadal and Novak Djokovic both sign up to play the Giorgi Armani Classic at the Hurlingham Club next week.

With Carlos Alcaraz and Casper Ruud confirmed, plus Andy Murray and Emma Raducanu possibly also involved, it could literally be bigger than any event on grass so far...
— James Gray (@jamesgraysport)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР