Нова война разкъсва футболния свят от няколко седмици! Емоционалните Серхио

...
Нова война разкъсва футболния свят от няколко седмици! Емоционалните Серхио
Коментари Харесай

Войната Рамос - Ловрен вилнее с пълни сили във футбола

Нова война раздира футболния свят от няколко седмици! Емоционалните Серхио Рамос и Деян Ловрен не стопират да сипят засегнатост след засегнатост един към различен, а на нас ни остава единствено да чакаме следващия рунд от свадата. Той се случи през вчерашния ден (15 ноември) след мача сред националните отбори на двамата Испания и Хърватия в Лигата на нациите.
Хърватия излъга Испания след бясно полувреме с 5 гола Драматично 3:2 в последната секунда...
Но да стартираме изначало.

В началото на месеца Ловрен разгласи, че е измежду петимата най-хубави футболисти на своя пост в света сега, като уточни, че звездата на " Реал " Мадрид прави много повече неточности от него.

" Вероятно влизам в топ 5 на бранителите. Посочете състезател, който ще играе край на Шампионска лига, а месец по-късно - във финала на международното състезание. Аз съм вторият подобен в Англия след Тиери Анри. Проверил съм. Макар че изгубих и в двата финала, заслужавам почитание ", стартира обяснението си Ловрен, а по-късно добави:

" Вземете един Серхио Рамос - той прави повече неточности от мен . Въпреки това в Реал никой не гледа грешките, в случай че тимът печели с 5:1 или 5:2. На мен не ми върви. Когато бъркам, ние наложително губим с 0:1. Но няма ужасно. Без неточности нямаше да съм там, където съм в този момент ".

Снимка: Reuters

Испанецът естествено не остана задължен на своя сътрудник от " Ливърпул ".

" Казвал съм доста пъти, че не знам дали такива неща се изричат от отчаяние или заради някакви други аргументи. Няма да давам отговор на Ловрен или на някой различен, който желае да си обезпечи първите три страници или желае спортните вести да стартират с него ", по-философски съобщи Рамос.

Кулминацията пристигна в конфликта от Лигата на нациите, в който хърватите победиха с 3:2. При едно единоборство Ловрен закачи с лакът Рамос , а по-късно разяснява обстановката в съблекалнята във видео онлайн в своя профил в " Инстаграм ".



" Убих го с лакът! Ха-ха! 3:2! А ти, " майсторе ", си приказва на конференциите! ", съобщи Ловрен. След това той закри знамето на Испания на фланелката си, уточни хърватския байрак и сподели: " Само това има значение! "

Футболният свят чака отговор от Рамос.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР