Нова тв Системата на Информационно обслужване се срина няколко пъти, докато

...
Нова тв
Системата на Информационно обслужване се срина няколко пъти, докато
Коментари Харесай

Пълен хаос часове преди зеления сертификат! Хиляди се питат как ще отидат на работа утре!

 Нова тв Системата на " Информационно обслужване " се срина няколко пъти, до момента в който към нея имаше голям брой поръчки за издаване на документ. Хората са комплицирани и цялата обстановка ражда доста въпроси, научи Varna24.bg . Най-важният въпрос, който вълнува обществото е: След като сега не могат да се вадят документи, ограниченията ще влязат ли в действие от на следващия ден? 

Бизнесът разгласи протест на ограниченията, а хиляди хора си зададоха въпроса могат ли на следващия ден да отидат на работа без подобен документ. Огромни терзания и за родителите. 

Новите ограничения, оповестени през вчерашния ден от здравните управляващи, провокираха съществено неодобрение и напрежение в тези браншове, които ще работят със документи както за посетителите, по този начин и за чиновниците. В обща позиция от фитнеси, заведения за хранене, молове, хотели и културни обекти настояха заповедта на здравния министър да бъде незабавно пренаписана и в нея да се включват всички браншове от публичния и стопански живот на страната. В противоположен случай заповедта ще бъде бойкотирана и може да се стигне до ежедневни митинги.

На този декор изникнаха доста други въпроси. Как тъкмо да става организацията по приемането на зелените документи от посетителите и кой ще работи в лечебните заведения и обществените домове, в случай че чиновниците откажат както ваксина, по този начин и проби.        
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР