Тези деца са изключително талантливи и вече успели на големи

...
Тези деца са изключително талантливи и вече успели на големи
Коментари Харесай

Енчо Керязов за Нощ на звездите: Тези деца са изключително талантливи и вече успели на големи световни сцени

Тези деца са извънредно надарени и към този момент съумели на огромни международни подиуми. Вярвам в тях и че те са по-добри от нас. Това сподели уредникът и основател на " Нощ на звездите " Енчо Керязов в предаването " Денят на фокус " на Радио " Фокус " .

" Нощ на звездите " се провежда към този момент 13 години в поддръжка на българските деца. Най-успелите в своята област деца застават до огромните имена от международната и българската сцена.

Децата са награждавани в три категории – обучение, просвета и спорт. Тази година има и категория за млад иноватор и още една изключителна премия, която е " Смело сърце " за висок състезателен дух и е за деца в неравностойно състояние, изясни Енчо Керязов.

" Тримата финалисти в трите категории ще бъдат оповестени в петък. В момента в трите категории се намират 10-те най-заслужили деца. Те са от разнообразни краища на България. Някои от тях ще показват България и на Олимпийските игри в Париж, което мен персонално ужасно доста ме радва. Това значи, че те към този момент са постигнали безспорен връх в спорта. Очаквам с неспокойствие финалната тройка и спечелилия в категорията. Всички деца заслужават да излязат в " Арена София " на 1 юни ", сподели Керязов.

Децата подават своите кандидатури през уеб страницата на фондацията, изясни още той. " Изключително съм признателен и на държавните институции, тъй като посредством Министерство на образованието, Министерство на културата и Министерство на младежта и спорта през Районните ръководства по обучение, през спортните федерации на клубовете ние доближаваме до всяко едно кътче на България, с цел да могат всички да знаят периода и по какъв начин се подават кандидатурите, и надлежно да предлагат своите деца. "

Енчо Керязов показа още, че 13-те години, през които се занимава с благотворителното събитие, за него и екипа му са голямо наслаждение. " Изключително мотивиращо е да се срещнеш с такива деца. Дава ни вяра и религия в бъдещето – тези деца ни оказват помощ повече на нас в сравнение с ние на тях. "

Голямата изненада в " Нощ на звездите " сестри Колеви – спечелили от последния Цирков фестивал в Монте Карло, които завоюваха " Златен смешник " и контракт с Цирк дю Солей. " Българската аудитория ще може да види коронния номер на популярния Цирк дю Солей ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР