Нова тв Досъдебно производство за причиняване по непредпазливост на средна телесна

...
Нова тв
Досъдебно производство за причиняване по непредпазливост на средна телесна
Коментари Харесай

Прокуратурата ръководи досъдебно производство за катастрофата с Цвета Караянчева

 Нова тв Досъдебно произвеждане за причиняване по несъобразителност на междинна телесна щета в пътнотранспортно произшествие управлява Районната прокуратура в Шумен.

Разследването по член 343, алинея 1, писмен знак " б “ от Наказателния кодекс е почнало през вчерашния ден, откакто след 10 часа на пътя Силистра – Шумен е зародил пътен случай сред два насрещно движещи се автомобила. Единият от тях е на НСО и е бил ръководен от чиновник на службата за защита.

В него е пътувала председателката на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя е единственият потърпевш при пътнотранспортното произшествие. Оказана й е здравна помощ, а по-късно е била превозена в София. Назначена е здравна експертиза, която ще открива степента на травматичното й увреждане.

Другият автомобил в случая е лека кола, ръководена от млада жена. Шофьорът на НСО и лидерката на другия автомобил са тествани за алкохол. Пробите и на двамата водачи са негативни.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Разпитани са трима очевидци по делото. Предстои да бъде назначена и автотехническа експертиза, с цел да бъде открит механизмът на пътнотранспортното произшествие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР