Нова голяма група мигранти бе задържана край Ихтиман. 43-ма души

...
Нова голяма група мигранти бе задържана край Ихтиман. 43-ма души
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на София за новата група мигранти: 40 души са били натъпкани в микробус, сред тях и деца


Нова огромна група мигранти бе арестувана край Ихтиман. 43-ма души са били в микробус, а каналджиите са се предали. Заловен е лидерът, който е бил самичък. Това се случва, откакто на бензиностанция той не заплаща за гориво. Настига го патрулна кола и открива, че в микробуса са мигрантите. Това сподели окръжният прокурор на София Наталия Николова.

Сред мигрантите има и 10 деца, две от които са на 8 и на 12 години. Те са пътували с татко си. 7 от малолетните са били сами. 17-гошно момче е било с 19-годипшния си брат.

За благополучие всички са в положително здраве, макар че не е могло да се планува в в това пространство толкоз доста хора дали няма да пострадат в даден миг, изясни Николова.

По думите ѝ трафикът не е спирал. Тя видя една от аргументите в топлото време. Не се знае дали ще се доближи до върха на каналджийската група.

Вчера особено пред bTV следовател Мариан Маринов разкри детайлности към различен случай с мигранти, приключил с 18 отнети живота. Той изясни, че за жал се хващат дребните риби в сходни обстановки. Маринов допусна, че мигрантите идват от Турция, а уредниците на каналите са много професионално готови и би трябвало доста време, преди да се заловен.

Вижте още във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР