Нова година и Коледа ще бъдат запомнящи Тази година Община

...
Нова година и Коледа ще бъдат запомнящи Тази година Община
Коментари Харесай

Страхотна програма в Несебър за коледно-новогодишните празници

Нова година и Коледа ще бъдат запаметяващи

Тази година Община Несебър ще трансформира обичайните коледни тържества и посрещането на новата 2024 година в следващия запаметяващ се празник на града. Звездите на именитата група „ Сигнал “ ще създадат Коледата в Несебър най-яркото и запаметяващо се зимно събитие в града за последното десетилетие. Те ще се изявят на сцената на пл. “Жулиета Шишманова “ от 18.00 часа на 25 декември, с цел да вдъхновят, развълнуват и развеселят жителите и гостите на Несебър и да донесат ново чувство за церемониалност през най-светлите празници.

Следващото събитие, което ще събере хората на пл. „ Жулиета Шишманова “ на 31 декември, ще бъде пропито с духа на класическата музика и на кръшни фолклорни ритми. Преди финалното преброяване, с което обичайно изпращаме остарялата и посрещаме новата година, площадът ще бъде огласен от изумителните с благосъстоянието и силата си гласове на оперните звезди от квартет „ Белканто “. Техният вокален театър ще стартира в 22.30 часа.

Новата година на площада ще посрещнем с радостен хоровод и национални песни, в осъществяване на тракийския славей Данислав Кехайов, само че преди този момент небето над Несебър ще бъде блестящо осветено от празнична заря – знак на всеобщата вяра и религия за щастливи и плодородни дни на здраве и наслада през 2024-та.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР