Нова 2022 година обещава на мнозина не само просперитет и

...
Нова 2022 година обещава на мнозина не само просперитет и
Коментари Харесай

Черни дни за четири зодии през 2022 г.

Нова 2022 година дава обещание на мнозина освен разцвет и шанс, само че и неприятности - в това число финансови. Астроложката Юлия Никоева показа, че има четири зодии, за които новата 2022 година може да се окаже много ужасна във финансов проект.

„ Препоръчително е да се опитат да заделят някой лев за черни дни, защото такива обезпечено ще ги застигнат “, предизвестява тя.

„ Бедете подготвени – пестете, с цел да може да понесете по-лесно ударите на ориста или по-скоро ударите по джоба си, които ще претърпите “, разяснява още астроложката.

Ето кои са четирите зодии, които ще бъдат застигнати от финансови проблеми през 2022 година:

Козирог
Разходите чакат Козирозите от всички страни. В началото на годината огромна сума ще изхвърчи по виновност на самите представители на тази зодия, които ще се пробват в казиното, залагания или на борсата.

През втората половина на 2022 година също си коства да бъдете внимателни. Възможно е заради разлъка с половинката да останете без нищо.

И до лятото обстановката няма да се усъвършенства, а в противен случай - по-сериозни проблеми ще застигнат Козирога под формата на отнемане от завещание или голям дълг.

Риби
В началото на годината Рибите би трябвало да бъдат по-внимателни - има огромен късмет да се натъкнат на крадци или измамници, които ще „ освободят “ представителите на този знак от голямо количество пари, които кътат.

До лятото обстановката ще се усъвършенства и Рибите ще имат някои спестявания, само че астрологът поучава да не ги харчите - през есента този знак ще се сблъска с нови финансови проблеми. Вероятно Рибите ще бъдат изгонени от работа или ще останат без един от източниците на приходи.

Телец
Телците несъмнено ще би трябвало да разбият касичката си през новата 2022 година В началото на годината звездите предсказват случай, чиито последици ще костват на тази зодия доста пари, а също по този начин съкращения и провали в вложенията и професионалното им развиване.

През лятото обстановката няма да се усъвършенства - Телците ще би трябвало да се откажат от последните си спестявания за общи планове, от които просто не могат да се измъкнат. Затова астрологът поучава родените под тази звезда да търсят щастието на други фронтове, да вземем за пример персонално.

Близнаци
Близнаците би трябвало да извърнат внимание на любовната си връзка, тъй като тази зодия може да чака финансова съсипия точно затова. В началото на годината върху Близнаците може да падне огромен дълг или заем, който ще би трябвало незабавно да бъде върнат. И тогава могат да се появят здравословни проблеми, които ще би трябвало да борите с доста пари.

Но не трябва да чакате лятото с вяра - това дава обещание загуба на главната ви работа или източник на приходи, тъй че е по-добре авансово да се погрижите за финансовата си сигурност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР