Нов скандал разтърси италианското съдийство. Служител в италианската съдийска асоциация

...
Нов скандал разтърси италианското съдийство. Служител в италианската съдийска асоциация
Коментари Харесай

Нов скандал разтърси съдийството в Италия

Нов скандал раздруса италианското съдийство. Служител в италианската съдийска асоциация е влезнал в контакт по телефона със съдията Антонио Рапуано преди мача Интер - Емполи с молба да му спомага да си направи залога за показани жълти картони в мача, който се изигра на 23 януари.

Съдията незабавно се е свързал с шефа си Джанлука Роки и му е докладвал за диалога. Сега стана известно и името на служителя, който е търсил тази услуга. Това е Клаудио Дефина, който работи като физиотерапевт в асоциацията. Излязоха и елементи от диалога.

Дефина е помолил Рапуано да му помогне като другар, по-късно му е предложил да продължат диалога в Телеграм за по-сигурно. Рапуано е затворил и е блокирал номера на Дефина, след което е предизвестил управляващите.

Дефина от своя страна потърсил различен арбитър - Еудженио Абатиста, като този път се показал за чиновник на компания, която събира данни за футболни разбори. И тук блъснал на камък.

Пред трибунала Дефина разказал, че фактически събира данни за разбори, само че никой не му повярвал на оправданията и той бил осъден за 12 месеца. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР