Ако смятате, че сте твърде малки, за да направите разлика,

...
Ако смятате, че сте твърде малки, за да направите разлика,
Коментари Харесай

Как да се отървете от досадните комари по естествен път с миризма, която те `не могат да понасят`

" Ако смятате, че сте прекомерно дребни, с цел да извършите разлика, не сте прекарали нощта с комар ", както споделя гласи антична сентенция.

Тези досадни инсекти бръмчат из стаята, предизвикват безпорядък и водят до сърбящи ухапвания, които могат да ви подлудят. С наближаването на лятото би трябвало да внимаваме за над 30 локални типа комари, които тероризират въздушното пространство в Обединеното кралство.

Някои от разнообразието от комари в Обединеното кралство хапят и предизвикват стеснение, а някои просто ще ви държат безсънен през нощта с този мощен тананикащ звук. Най-разпространеният тип комари за домашни условия се назовава „ culex pipiens “ и макар че няма да изсмуче кръвта ви, наподобява доста сходен на тези, които го вършат.

В Обединеното кралство комарите нормално са дейни шест до седем месеца в годината. Вредителите постоянно ще стартират да се развъждат през април, в случай че изискванията са задоволително топли и влажни, евентуално ще ни нервират през целия път до края на септември.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР