Недооценена испанска дестинация, непозната за повечето летовници, се оказа едно

...
Недооценена испанска дестинация, непозната за повечето летовници, се оказа едно
Коментари Харесай

Недооценен испански град, непознат за пътешествениците, който е един от най-слънчевите в Европа

Недооценена испанска дестинация, непозната за множеството летовници, се оказа едно от най-слънчевите места в цяла Европа, демонстрират нови данни.

Когато хората приказват за пътешестване до Европа, с цел да изгреят малко слънце, първото място, което изниква в главите ни, е Испания. Тъй като Коста де Сол е извънредно известна дестинация за британците, търсещи витамин D, имената на местата Малага, Марбея и Торемолинос станаха добре известни измежду летовниците.

Но един по-малко явен претендент неотдавна беше коронован като един от Най-слънчевите градове в Европа, откакто специалисти проучиха данни от World Weather Online. Според класацията, формирана от портала за ваканционни парцели чартърен Holidu, Малага и Аликанте заемат първо и второ място със приблизително по 280 часа слънчево греене на месец.

Но на трето място, побеждавайки горещи ваканционни точки като Атина, Палма де Майорка и Палермо, пристигна град Мурсия в югоизточна Испания. Мурсия е малко известна като ваканционна дестинация,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР