Нов скандал инспирира вицепремиерът Валери Симеонов с министъра на туризма

...
Нов скандал инспирира вицепремиерът Валери Симеонов с министъра на туризма
Коментари Харесай

НОВ СКАНДАЛ ТРЕСЕ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! Вицепремиерът Симеонов захапа министър Ангелкова!

Нов скандал инспирира вицепремиерът Валери Симеонов с министъра на туризма Николина Ангелкова. Симеонов атакува Ангелкова в нейно неявяване в кабеларката си "Скат ". Повод за гнева му стана проведена среща с представители на туристическия бизнес, които са изразили противоречие с методите на Симеонов.

В разследване на извършената среща, Ангелкова е отказала да инспирира законодателни промени, за които Симеонов е упорствал. На зрителски въпроси, касаещи предизборната стратегия на националистите, Симеонов отговори, че имат съществени разлики с ГЕРБ, само че не отговори за какво продължава да употребява властта освен това състояние.

Зрителите на кабеларката бяха подложени и на постоянната операция посредством SMS анкета, която постоянно приключва с 80-90% в интерес на Симеонов. Странен факт е, че водещия в никакъв случай не демонстрира на монитора какъв брой са SMS-те взели участие в анкетата.Според осведомени нормално броя на гласувалите е към 20 души, което демонстрира и самата операция,тъй като тази численост е надалеч от нужните 1000 души, с цел да има представителност.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР