Нов протест след двойното убийство в софийското село Лозен. Близки

...
Нов протест след двойното убийство в софийското село Лозен. Близки
Коментари Харесай

Нов протест след двойното убийство в софийското село Лозен

Нов митинг след двойното ликвидиране в софийското село Лозен. Близки на жертвите се събират, с цел да почетат паметта на Яна Велинова и Иво Колев, само че и да припомнят на институциите за случая.

Малко повече от 40 дни след жестокото двойно ликвидиране на Яна и Иво близки и другари не престават да упорстват за правдивост. Тази вечер те затвориха кръговото кръстовище на южната дъга на околовръстното при разклона за селото.



Хората се опасяват, че в случай че обвиненият Чавдар Бояджиев бъде пуснат на независимост, ще извърши нови закононарушения.

Пред няколко дни майката на убития Иво изпрати писмо до медиите, в което приканва двата човешки живота да не останат единствено следващите цифри в черната статискат на Министерство на вътрешните работи. Сред настояванията са бързи и обективни присъди за причинителите на сходни тежки закононарушения.



В хода на следствието стана ясно, че Чавдар Бояджиев е упрекнат за убийството на още едно младо момиче от селото, само че поради пропуски в следствието е бил освободен с мярка подписка, защото не е била тествана версията за предумисъл.



Обвиняемият Чавдар Бояджив е в ареста. Срещу него към момента няма импортиран обвинителен акт в съда поради голям брой назначени експертизи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР