Нов месец, нов късмет, нови възможности. Октомври може би се

...
Нов месец, нов късмет, нови възможности. Октомври може би се
Коментари Харесай

Любов, любов и пак любов: Трите зодии с най-много късмет пре...

Нов месец, нов шанс, нови благоприятни условия. Октомври може би се свърза със мраз, дъжд и есенна потиснатост, само че истината е, че точно този месец може да се окаже доста късметлийски за някои от вас.

Дали през новия месец шансът ще бъде на ваша страна? И в коя област животът ви ще тържествува? Звездите се споделили своята дума и през сегашния месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и сполучливи от другите.

Разберете на кой ще му върви най-вече през октомври и в коя сфера съгласно Edna:
Овен
За Овните следва много рисков и авантюристичен месец - ще има от всичко по доста. Късмет в любовта, работата, всекидневието - можете да се отпуснете и да се насладите, тъй като през октомври като че ли всичко и всички работят за вас.


Лъв
През този месец не трябва да се притеснявате за работата си и всички служебни задължения, даже в противен случай - всичко ще ви се получава елементарно и от първия път. Това ще ви направи още по-мотивирани и подготвени за труд.


Козирог
Любов, обич и отново обич. Месецът е превъзходен за задълбочаване на актуалната ви връзка или пък за започване на нова, която ще се окаже извънредно бурна, сантиментална и буйна. Любовта е на ваша страна през октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР