Нов компромат се появи в някой сайтове днес. Става въпрос

...
Нов компромат се появи в някой сайтове днес. Става въпрос
Коментари Харесай

Поръчителите на Борисов публикуваха кадри от нахлуване в празната къща на премиера

Нов компромат се появи в някой уеб сайтове през днешния ден. Става въпрос за видео, качено в YouTube, за което се твърди, че е от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденция Бояна.

В него самия Борисов липсва и излиза наяве, че въобще не е в резиденцията. Но се виждат негови облекла, персонални движимости, както и прословутото шкафче с пачки и златни кюлчета. На този стадий обаче нищо не потвърждава, че те не са били подхвърлени там от лицето, което снима.

 &feature=emb_logo

Това видео обаче повдига повече въпроси, в сравнение с да дава отговори:
-Очевидно е, че сега на снимането на този видеоклип къщата е тъмна и необитаема. Липсата на премиера и защитата му в дома обезпечава време и успокоение на изпълнителите да разположат реквизита си на тъкмо несъмнено място и да снимат нужните фрагменти.

-Кой е влезнал в държавната резиденция на премиера, до момента в който тя е необитаема?

-Как и за какво се получават записи и видеа от спалнята на премиера Борисов? Застрашени ли са живота и здравето му откакто всеки може да проникне, когато той не е в дома си и да се разполага с движимостите му? И даже да го снимат в леглото му, до момента в който спи?

-Защо навлизане в персоналното пространство на българския министър-председател и явно инсцениране на притежания на съмнителни суми и предмети се популяризира масирано в обществените мрежи от „ умните и красивите “ последователи на „ Демократична България “, които ще трансформират страната ни? Това ли ви е демокрацията, уважаеми?

-Всички българи би трябвало да си отговорим на следния въпрос: Ще толерираме ли мутренският метод и заканите към премиера на Републиката? Кой е поръчителят? Това излиза наяве от оповестените диалози на Васил Божков, който с изключение на кръв на митингите желае и компромати. „ Божков: Насъсквам хората, те ще извадят и ще пуснат “, споделя в разговор с Паунов от Българска социалистическа партия, който желае от него да хвърли „ малко бензин в огъня “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР