Нов екшън събра Мария Бакалова, единствената българска актриса, номинирана за

...
Нов екшън събра Мария Бакалова, единствената българска актриса, номинирана за
Коментари Харесай

Влюбена ли е актрисата Мария Бакалова? 


Нов екшън събра Мария Бакалова, единствената българска актриса, номинирана за „ Оскар “, и сина на олимпийската шампионка по спортна пукотевица Мария Гроздева – Валери. Любовта посред им е пламнала в прилежаща Гърция, където звездите работят по реализацията на „ Мръсни ангели “.

На снимачната площадка 26-годишната бургазлийка влиза в ролята на доктор, само че в действителност е военна под прикритие, а любимецът от последния сезон на,,Игри на волята “ е каскадьор. „ Аз също не знам тъкмо какво се случва с тях. Млади са, дано изживеят това, което има сред тях “, разяснява пред „ Галерия “ Мария Гроздева, която е взела участие на седем олимпиади.

В края на предходната година стана ясно, че стартът на фотосите на,,Мръсни ангели “, режисиран от паметния режисьор Мартин Кембъл, ще бъде в Мароко, а по-късно, при започване на тази година екипът ще се прен се в новото студио на „ Ню Бояна ” в Гърция. Филмът споделя за група дами бойци, която на фона на изтеглянето на войските на Съединени американски щати от Афганистан е изпратена в страната с загадка задача. Целта им е да спасят група младежи, приклещени сред Ислямска страна и талибаните. Участват холивудски звезди като Ева Грийн и Руби Роуз, които влизат в основни функции. Именно с тях си партнират нашенците, които преди дни загатнаха за първи път, че посред им има освен това от приятелcтво.

В формалния си профил в Инстаграм Maрия показа фотография на хубав букет от червени рози и то точно на Свети Валентин, а по-късно общ кадър с любимеца от дребния екран и незабавно потеглиха слуховете, че двамата към този момент са най-новата звездна двойка.

Любопитна детайлност е, че Валери е студент пета година по право, само че към този момент не възнамерява да работи като юрист. Повече го влекат каскадите в киното и даже изкарва курс в „ Ню Бояна Филмс “. „ При него би трябвало да има екшън, придвижване и по тази причина не го виждам зад бюро ката юрист. Не е подобен вид. Освен това нямаме адвокати в фамилията. Дори когато влезе да учи тази компетентност в СУ „ Свети Климент Охридски ” с татко му доста се изненадахме “, разкрива още Гроздева. Той е откърмен със спорт. На 4 години майка му го записва на спортна гимнастика, по-късно минава през плуване, хокей, баскетбол, лека атлетика и даже футбол. От две години се състезава в дисциплинираност Border-cross със сноуборд, като е в един тим с най-хубавата ни състезателка в този спорт Александра Жекова.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР