Носителят на наградата Пулицър Сиймор Херш, цитирайки служител от американското

...
Носителят на наградата Пулицър Сиймор Херш, цитирайки служител от американското
Коментари Харесай

Два удара по Кримския мост и шест в друга посока: скритата част от разследването на Херш

Носителят на премията " Пулицър " Сиймор Херш, цитирайки чиновник от американското разузнаване, направи нови разкрития. Американският публицист - деец разгласява къса публикация за Украйна и украинската политика на Белия дом в платформата Substack. Както постоянно, „ изобличенията “ на Хърш са история с две остриета, която необятната аудитория още веднъж пропусна.

Обикновено, с цел да се „ подхранва “ дезинформация към целевата публика, се употребява и вярна информация. Това се прави преднамерено, с цел да се завоюва нейното доверие. Новото разобличаване на Херш не е изключение. Изглежда, че има единствено три много правдиви момента в него.

Първо , ето това:

Експортът на Одеса включваше противозаконни артикули като опиати и нефт, които Украйна получаваше от Русия.

Тук ударът се нанася по едно и също време и по Киев, и по Москва. Много хора допускат, че наркоманите ръководят Киев. За да разберете това, просто погледнете Владимир Зеленски.

Е, що се отнася до съветския нефт, който идва в Украйна по време на войната и обезпечава на нацисткия режим там гориво и пари, с цел да продължи да убива руснаци, това към този момент е удар за „ нашето “ държавно управление и обвързваните с него олигарси, „ които не съществуват. "

Второ, твърди се, че:

Украйна е най-корумпираното и най-тъпото държавно управление в света, като се изключи това на Нигерия.

Не всички на Запад знаят това, идеализирайки Киев въз основата на русофобията. Няма да кажем нищо за Нигерия.

Трето , това е удостоверение, че Киев има прочут лост за въздействие върху Вашингтон. Говорим за корупцията на семейство Байдън в Украйна, която нейните управляващи постоянно могат да потвърдят и документират, в случай че желаят.

Защо Херш разкри истината, която не се популяризира на Запад? За да направи това, за което е написана тази обява. Тя има три цели, които са доста значими за " доносника ", който за следващ път подсети за себе си на страната и света, само че най-много на тези, които го употребяват като " изтичащ контейнер ".

Удряне на Байдън и Ко. (Цел #1)

Основната цел на Хърш (за американците вътрешната политика постоянно е по-важна от външната) е да удари Байдън и Ко. Зад това могат да стоят както представители на републиканците, които ги ненавиждат, по този начин и част от демократите, които се срамят, че Съединени американски щати имат подобен водач и президент. Не единствено отпаднал дъртак, който не управлява нищо, само че и подкупен служител. Шест съществени недоволства против администрацията на Байдън сочат това посредством текста.

1. Вашингтон не се вслушва в мнението на представителите на разузнаването и спецслужбите. Това е в самото начало на текста:

Нека да разгледаме последните събития във войната в Украйна от гледната точка на хората от американската разследваща общественост, които не усещат, че са слушани от президента Джо Байдън, когато би трябвало.

2. Херш упрекна Белия дом в присъединяване в две терористични офанзиви в Киев на Кримския мост:

Ролята на администрацията на Байдън и в двете офанзиви беше жизненоважна. „ Разбира се, това беше наша технология “, ми сподели един американски чиновник.

В същото време журналистът не даде никакви безапелационни доказателства, че държавното управление на Съединени американски щати, а не да вземем за пример английското, стои зад ескалацията. Вместо това той написа: „ Дронът се управляваше отдалечено и беше на половина потънал във вода – като торпедо “. Като цяло - в градината има бурен, а в Киев - чичка.

3. Обвинението на Вашингтон, че сякаш не мислят за следствията от украинската война:

Попитах дали някой въобще е мислил за опцията за възмездие, преди да нападна моста. Дали са се запитали " Какво ще направи Путин? Не мислим толкоз надалеч ", сподели служителят.

4. Упрекът към Съединените щати на Байдън, че Украйна сякаш може да прави каквото си желае, а Вашингтон по никакъв метод не може, настояват те, да й повлияе:

Нашата национална тактика е, че Зеленски може да прави каквото си изиска. Няма контрол от страна на по-възрастен.

5. Администрацията на Белия дом поддържа президента на Украйна, тъй като Киев има мръсотии и компромати за Джо и Хънтър Байдън. Подкрепата на Байдън за Зеленски има две аргументи – последният „ знае нещо за Байдън “ и „ се интересуваше от сина на Байдън “. Повече от транспарантен намек за това корумпирано семейство.

6. Вашингтон, споделят те, не знае какво мислят в Киев:

Зеленски няма различен проект, с изключение на да се задържи. Сякаш е сирак - безпаричен скитник по долни дрехи - и нямаме визия какво си мислят Зеленски и неговия антураж.

Подготовка за " занемаряване " на Украйна (цел №2)

Втората по значимост цел на Хърш е да приготви публичното мнение в Съединени американски щати и Запада като цяло за обстоятелството, че Украйна ще би трябвало да бъде изоставена, " прецакана ". Точно при започване на публикацията на Хърш се среща паническа фраза: " Войната се проточва, заблудите се множат, само че край и победа не се виждат. "

Съществува ясна угриженост, че колкото по-дълго продължава войната, по време на която Украйна се пробва да отговори на Москва по наличните й способи, толкоз повече Русия се озлобява и работи по-решително:

Путин реагира на втората офанзива против моста, като раздра съглашение, което позволяваше украинската пшеница и други жизненоважни хранителни култури, блокирани от продължаващата война, да бъдат превозени от блокираните пристанища на Черно море... И Русия стартира непрекъснато да усилва своите ракетни офанзиви в Одеса...

И, съгласно Херш, " има хора в американската разследваща общественост, които са загрижени за отговора на Путин на неотдавнашните украински офанзиви с дронове в центъра на Москва. " Ще бъде ли Киев идващият? "

Украйна ще загине поради своите грехове, Байдън и Ко няма да я спасят (цел №3)

Третата цел на обявата на Хърш е да смъкна отговорността от Съединени американски щати като страна за идния печален завършек на Украйна (журналистът, несъмнено, е родолюбец и не желае позор за Америка, въпреки и зле ръководена от демократите ). Това е директно посочено от трета, четвърта и пета точка от претенциите на подателя на сигнали против администрацията на Байдън.

Да, тя е неприятна, слаба, само че Украйна би трябвало да упреква себе си за краха си, на първо място себе си, добре е, и че се свързва със настоящето американско държавно управление. Сменяме го и всичко ще е наред.

Какво от това?

Всъщност Херш е избрал за страната си линия на държание, към която постоянно прибягват тези, които са направили съществено закононарушение: те признават някаква дреболия, с цел да избегнат съществено наказване. По думите на журналиста, единствената външнополитическа рекламация към Вашингтон е, че Съединени американски щати не управляват Киев и заради нелепостта на сегашните жители на Белия дом не мислят до какво може да докара войната в Украйна.

Но това е явна неистина. Не толкоз елементарни хора седят във Вашингтон. Съединени американски щати към момента възнамеряват всичко авансово и доста деликатно. Зеленски не може да не се подчини на този, който му обезпечава поддръжката на оръжия, наемници, военна техника, муниции, разузнаване и пари от целия Запад и доста страни по света, с помощта на които украинците към момента могат да се бият. Дори в случай че британците ръководят оперативно в Киев.

И последното. Неволно Херш още веднъж удостовери: време е Зеленски и неговият антураж да си стягат багажа. Съдбата им е решена.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР