Носителят на голямата награда на журито във фотоконкурса Хасково-светла коледна

...
Носителят на голямата награда на журито във фотоконкурса Хасково-светла коледна
Коментари Харесай

Носителят на голямата награда на журито във фотоконкурса „Хасково-светла коледна приказка“ е Николай Попниколаев за „Коледни портрети“

Носителят на огромната премия на журито във фотоконкурса „ Хасково-светла коледна приказка “ е Николай Попниколаев за „ Коледни портрети “, а премията на Кмета на Община Хасково завоюва Кирил Пенев за панорамна фотография на Хасково

Наградите на любимците във фотоконкурса „ Хасково- светла коледна приказка “ бяха връчени през днешния ден. Авторите на най-красивите коледни фотоси бяха предизвикани от Община Хасково да изпратят свои произведения от приказно украсени домове, офиси, търговски обекти и други. Фотоконкурсът се провежда от Община Хасково, с поддръжката на компания ТЕХНОПОЛИС, която обезпечи част от премиите за спечелилите в състезанието, а журито, което оценяваше фотосите е в състав: Славян Костов-председател и членове: Калина Петрова и Павел Данев.

В състезанието участваха 25 създатели с 61 фотоси. Наградата на кмета на Община Хасково завоюва Кирил Пенев. „ Избрах снимка, която притегли вниманието на доста хора в обществените мрежи. Тя е на новия парк над ДНА, а създателят е уловил и миг от празничната заря в Хасково. Благодаря на Кирил Пенев за тази прелестна снимка, както и на всички участници в състезанието за това, че с възторг приехте концепцията ни “, сподели при връчването на премиите Станислав Дечев. „ Искахме всички дружно да се включим в украсата на града, с цел да наподобява Хасково още по-красив и празничен. Благодаря за усърдието и професионализма на всички. Вие надградихте позитивизма, с който тръгнахме към този конкурс, подкрепени от нашите сътрудници от ТЕХНОПОЛИС “, сподели още кметът Станислав Дечев.

Десет награди бяха връчени в границите на състезанието „ Хасково-светла коледна приказка “:

1. Наградата за най-вече реакции във фейсбук безапелационно завоюва „ Коледната елха на 8 Б клас от ПГДС “Цар Иван Асен II “.

2. Наградата за най-вече реакции в инстаграм завоюва Шукри Юсуф за неговата фотография „ Коледни светлини “.

3. Наградата за най-красива декорация на коледно дърво завоюва Арменуи Печоян са фотографията „ 28 години с обич създавана коледна приказка “.  

4. Наградата за най-красива декорация на градина или двор заслужи най-малкият участник в състезанието Берен Мюмюн, на 13 година, възпитаник от СУ „ Васил Левски “ за фотографията „ Вълшебен свят от светлини “.

5. Наградата за най-красива декорация на сграда- офис, търговски обект, социална постройка бе присъдена на „ Неа Германика Хасково “.

6. Наградата за най-емоционална коледна фотография журито присъди на Тиана Божидарова Заркова.

7. Наградата за Коледен домакински любим заслужи Ева-Мария Кирилова.  

8. Специалната премия на Дядо Коледа е за Ралица Димитрова.

9. ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА ЖУРИТО завоюва Николай Попниколаев за трите му прелестни коледни портрета.  

„ Имаме концепция по какъв начин да доразвием този конкурс и се надяваме той да стане обичаен “, сподели ръководителят на журито Славян Костов и даде обещание още фото-надпревари, които да предизвикат въображението и творчеството на младите хасковски фотографи.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР