Носителят на 20 титли от Големия шлем и жива тенис

...
Носителят на 20 титли от Големия шлем и жива тенис
Коментари Харесай

Ето истинската причина, поради която Федерер няма да играе на Australia Open

Носителят на 20 трофеи от " Големия шлем " и жива тенис легенда Роджър Федерер не е отказал присъединяване на Australian Open поради затруднения на травмата си в коляното, както в началото се заяви. Изненадващо се оказва, че в действителност строгите противоепидемични ограничения в Мелбърн са отблъснали Маестрото.

Бившият бразилски тенисист Андре Са, който е отпред на дирекцията за връзка с играчите към Австралийската федерация, разкри същинската причина за нежеланието на Федерер да се включи в първия шампионат от " Големия шлем " за годината.

" Пред Роджър имаше два разновидността. Единият беше да пристигна с цялото си семейство и да се настанят в хотела 14 дни преди началото на шампионата, единствено че тогава единствено той щеше да има право да излиза от стаята - с цел да върви на тренировки, до фитнеса и така нататък Мирка не се е съгласила на този вид.

Другата алтернатива беше Роджър да пристигна самичък, само че той не искаше да бъде надалеч от брачната половинка и децата си в продължение на 5 седмици. " Приятел, аз съм на 39 и имам 20 трофеи от " Шлема ", минало ми е времето да съм надалеч от фамилията за 5 седмици ", сподели ми той ", изясни Са, представен от швейцарски и австралийски медии.

Естествено, Федерер е показал причина за отхвърли си травмата, която го принуди да си направи две интервенции на коляното, само че от позиция на PR въобще нямаше да е добре за него да се " оправдае " с карантината, тъй че разбираемо за какво го е направил, в случай че реалност тя е мотивът. За първи път от 1999 година Маестрото няма да играе в Мелбърн, където е шесткратен първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР