Носителката на Титлата Мисис България“ Неделина Цанева, известна в сред

...
Носителката на Титлата Мисис България“ Неделина Цанева, известна в сред
Коментари Харесай

Много мръсно: Лина вкара младо лъвче в музикалния си лейбъл

Носителката на Титлата „ Мисис България “ Неделина Цанева, известна в измежду поп-фолк средите с артистичния псевдоним Лина, е основала личен музикален лейбъл.



Красавицата е окуражена  да открива и разпространява млади гении. Първият артист в LM Production (Lina Music Production) е Радослав Узунов.

„ Той е на двадесет години и е роден в град Бургас. Освен певческите умения, които има, Радослав е играл в театрални постановки. Също по този начин е упражнявал хип-хоп и национални танци. Има опит и като професионален модел. Това доста му оказва помощ за изявите му на сцената, както и в фотосите на клиповете “, разкрива Лина.

Радослав е приключил Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства „ Проф. Панчо Владигеров “ в Бургас със специалността „ Актьорско майсторство “ и СУ „ Добри Чинтулов “ с национално пеене и пиано.

След първото дуетно парче „ Много мръсно “, което записаха с Лина, следва премиерата на нова взаимна колаборация, която ще се излъчи в околните дни в канала на Planetaofficial, Planetatv, Planeta4k.

Всичко към парчето се пази в загадка.



„ Мога да кажа единствено, че планът е доста огромен. Работихме над него 4 месеца. Песента 100% ще се трансформира в цялостен шлагер “, издава чаровната Лина.

Припомняме, че Неделина  е един от най-успешните ни модели. Освен изявите на котешката пътека, Цанева е нocитeлкa нa титлaтa „ Миc Coфия 2015 ”, „ Миc Cтaрa Зaгoрa 2014 ”,  „ Най-добър сексуален модел на България “ за 2017г, „ Мисис България 2019 “ и други Учacтвaлa e в мнoжecтвo кoнкурcи кaтo „ Миc Плeймeйт ”, и „ Миc Cиликoн ”, където  стана първата носителка на купата „ Мис Силикон естетик “ в 10 годишната история на скандалния конкурс. В последните  години Лина натъртва на пеенето, занимава се и с щедрост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР