Носителката на титлата "Мис България" за 2015 г. Марина Войкова

...
Носителката на титлата "Мис България" за 2015 г. Марина Войкова
Коментари Харесай

Мис България с бебе на Малдивите

Носителката на купата "Мис България " за 2015 година Марина Войкова е на отмора на слънчевите Малдиви. По-рано през тази седмица тя стартира да споделя с почитателите си в Инстаграм красиви фрагменти от своята почивка, в която компания ѝ прави освен нейният обичан Давид, изравен зад обектива, само че и тяхната дребна дъщеричка Алегра. Това е първо пътешестване отвън рамките на страната ни за момиченцето, родило се при започване на декември през 2019 година, а от фотографиите, които майка ѝ качва в платформата, ясно проличава, че тримата си изкарват повече от добре.

Семейството е отседнало в спиращия дъха 5-звезден комплекс "Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi ", ситуиран на атола Шавияни - в северната част на островната страна, който предлага на своите посетители първокласно обслужване и голям брой улеснения. Подобно на множеството хотели там, и този е построен от голям брой първокласни вили, а също така разполага с впечатляващ 200-метров инфинити басейн и страховит спа център. Сред останалите преимущества попадат детски клуб и градина за игра за най-малките посетители.

Войкова качва фотосите във виртуалното пространство без послания, оставяйки ги да приказват сами за себе си, а те несъмнено споделят доста. На тях се вижда, че тя и наследницата ѝ прекарват по-голямата част от почивката си на лазурните крайбрежия или в кристалните води на Индийския океан. Междувременно светлооката красавица от Елин Пелин, оповестена за най-красива жена у нас преди 6 година, впечатлява феновете си със своята прелестна фигура по изрязани бански костюми от две елементи, която по нищо не издава, че е родила доскоро повече от една година. В интерес на истината тя влезе във форма единствено 6 месеца, откакто даде живот на своята дъщеричка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР