Носителката на титлата Мис България“ Ивайла Бакалова споделя ексклузивно в

...
Носителката на титлата Мис България“ Ивайла Бакалова споделя ексклузивно в
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова споделя емоционално: загубила е едното бебе още в началото

Носителката на купата „ Мис България “ Ивайла Бакалова споделя извънредно в ефира на Би Ти Ви, че с цел да я има дребната Вяра през днешния ден, фамилията изминава дълъг път. Бебчето се ражда след инвитро процедура в Турция - първата е сполучлива.

Първоначално бебетата били две, само че поради синдрома на изчезващия близнак, останал единствено единият ембрион.

Ивайла споделя още, че най-трудният интервал, през който двамата с Веско минават, е неговият арест. Тя прави и невъзможното, с цел да потвърди невинността на обичания си.

Бакалова ще бъде специфичен посетител в студиото на „ Търси се “ тази неделя, 12 март. Моделът и бизнес дама от дълго време не дава изявленията за персоналния си живот, само че за пръв път точно пред Меги и Нели ще приказва за страстите в най-щастливия интервал от живота си – когато става майка за повторно.



„ За мен Ивайла е събитие “, показа той. Веселин няма друго дете и тъкмо, когато се съмнява, че ще стане татко, Ивайла прави астрологична прогноза за двамата, където ясно вижда, че ще станат родители на момиченце.

Пред камерата застава и порасналата щерка на Ивайла – Рая, която живее в Лондон.

„ За мен майка ми постоянно е била другар и непосредствен човек. Ние сме като сестри “, споделя момичето. И признава, че изначало е ревнувала майка си от връзката ѝ с Веско, само че откакто го опознава, двамата си стават извънредно близки.



„ Сега боготворя най-вече сестра си Вяра “, прочувствено споделя Рая. „ Тя е моята най-голяма обич и горделивост “, споделя и самата Ивайла, за която щерка ѝ е всичко.

В предаването Меги и Нели ще срещнат Ивайла и с нейната майка, с най-близкия ѝ другар в живота – Азис, както и нейната сестра близначка Божидара. За пръв път от първо лице феновете ще чуят приказната история на една красива жена, която е способна на всичко от любов…

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР