Носителката на Оскар роди първото си дете Актрисата Ема Стоун

...
Носителката на Оскар роди първото си дете Актрисата Ема Стоун
Коментари Харесай

Ема Стоун стана майка

Носителката на " Оскар " роди първото си дете

Актрисата Ема Стоун роди първото си дете от брачна половинка си Дейв Маккери. Бебето е момиченце. То e проплакало на 13 март в на Лос Анджелис, оповестяват локални медии. Актрисата и брачният партньор й още не са удостоверили новината.

Ема Стоун се омъжи за Дейв Маккери през септември предходната година, девет месеца след годежа им. Двамата не обичат да разкриват детайлности за персоналния си живот.

Запознават се през 2016 година, когато актрисата гостува в шоуто " На живо в събота вечер ". Освен като режисьор в него, Дейв Маккери се изявява и като комедиант и сценарист. Връзката им стартира през 2017 година

Ема Стоун отхвърли от присъединяване във кино лентата " Вавилон " с Брад Пит под режисурата на Деймиън Шазел през декември предходната година поради " съвпадане в графика ". Следващият филм, в който феновете й ще я видят е " Круела " в ролята на злодейката от " 101 далматинци ". Той ще излезе на 28 май. Ема Стоун завоюва премия " Оскар " за най-хубава актриса за ролята си в мюзикъла La La Land.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР