Носителката на четири златни медала от световни първенства в художествената

...
Носителката на четири златни медала от световни първенства в художествената
Коментари Харесай

Гимнастичката Александра Солдатова отрече да е правила опит за самоубийство

Носителката на четири златни медала от международни шампионати в художествената гимнастика Александра Солдатова отхвърли да е правила опит за самоубийство. Рускинята сподели, че сходни изказвания са погрешни.

По-рано медии в родината ѝ оповестиха, че е призната в болница в Москва с прорезни рани на лявата ръка, като подозренията са, че е направила опит за самоубийство. Информациите сочат още, че 21-годишната състезателка е диагностицирана с булимия.

" Нека всички престанат да се тревожат за мен. В пресата пишат някакви ужасни неща за мен - била съм си прерязала вените. Информациите в медиите не са истина. Иска ми се или да се дръзвам, или да рева. Всичко с мен е наред. Вчера готвих и се порязах ", съобщи Солдатова.

" Случват се такива неща, ножовете са остри, а аз съм гимнастичка и не заставам толкоз постоянно в кухнята. Затова взех решение преди подготовка да отида до болничното заведение, с цел да прегледат раната, да я обработят професионално, да не се церя сама. Предупредих треньорката си, че ще закъснея. Жива и здрава съм ", добави гимнастичката.

Тя уточни, че ще участва на Гран при на Москва и че ще взе участие в церемония концерта.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР