Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Русия започва проверка за готовността на армията да се включи в борбата с коронавируса

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

В съветските въоръжени сили от през днешния ден е почнала инспекция на готовността за битка с ковид. Това заяви пред публицисти министърът на защитата Сергей Шойгу, съобщи Българска телеграфна агенция. Проверката е почнала по решение на президента Владимир Путин и се организира в органите на военното ръководство, съединенията, воинските елементи на Западния и Централния военни окръзи, Военно-космическите сили на Русия, Ракетните войски със стратегическо предопределение и други подразделения.

Всеки миг се чака президентът Владимир Путин да направи послание към нацията, отдадено на битката с ковид.

Броят на инфектираните с ковид в Русия набъбна до 658 души, новите случаи за едно денонощие са 163.

Според Шойгу инспекцията ще се прави в два стадия. На първия стадий командването на военните окръзи и централните органи за военно ръководство би трябвало да образуват групировки от сили (и средства), сборни отряди за очистване на следствията от болесттите в местата за дислокация на военнослужещи.

На втория стадий в течение на две денонощия ще се ревизира способността на медицинските отряди със особено предопределение и на всички медицински подразделения в другите елементи на армията за навреме разрастване за битка с инфекцията.

Според министъра в хода на инспекцията, която ще приключи на 28 март, ще бъдат оценени също по този начин транспортните благоприятни условия на министерството за транспорта с въздушен и железопътен превоз на нужните сили и средства в отдалечените региони за оказване на помощ на болните и за осъществяване на комплекс от карантинни и лечебни мероприятия.

Съобщава се също, че за мероприятията в границите на инспекцията ще бъдат осведомени военните аташета при посолствата на непознатите страни в Русия, отбелязва ТАСС.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР