Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Карадайъ: Това управление ни връща години назад

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Критично и заканително прозвуча изявлението на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка първия работен ден на Народното събрание. Той изясни, че държавното управление няма време и би трябвало да реши рецесиите, в които изпада страната, в изключителни къси периоди. Нещата няма по какъв начин да не престават по този начин, обърна се към болшинството Карадайъ.

Кризите във водния бранш и в опазването на здравето са предстоящи, тъй като тези браншове са нереформирани. Тези бомби са авансово заложени заради отвод от промени и поради модела на властта - без ясна визия, без ясни цели, без ясна стратегия, с ясни цели, продължи водачът на Движение за права и свободи. Той бе безапелационен, че последните 10 години властта се упражнява като решения на съответни решения на пожар, на правилото на проба-грешка. Което, добави Карадайъ, закономерно води до рецесии. И по този начин влизаме от рецесия в рецесия. По думите му сегашните рецесии за поради 10-годишно ръководство. Според него неналичието на визия не може да се потушава с лични проблеми.

Политиката на Движение за права и свободи в този политически сезон още веднъж ще бъде поредна. Ще продължим да работим за консенсус за визия за догонващо развиване на страната, добави Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи акцентира, че време за предизвестия няма - проблемите би трябвало да бъдат решени в къс период преди да е настъпила парламентарна рецесия.

Днес време за предизвестия няма. Излишно е де посочваме проблемите пред ръководството, които не просто стопират развиването на страната, само че ни връщат обратно. Всички въпроси значими за българските жители, би трябвало да намерят решение. Сериозни и тежки са проблемите, които стоят пред нас за решение. Нека ясно да го заявим - проблемите би трябвало да бъдат решени в доста къс период и то преди да е настъпила парламентарната рецесия. Тежките рецесии при започване на този политически сезон са задоволително съществени и задоволително красноречиви, с цел да няма никой илюзията, че нещата могат да продължат по същия метод, безапелационен бе Карадайъ.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР