Номинираният за правосъден министър е секретар на Парламентарната група на

...
Номинираният за правосъден министър е секретар на Парламентарната група на
Коментари Харесай

Кой е номинираният за правосъден министър Иво Атанасов

Номинираният за правосъден министър е секретар на Парламентарната група на " ИТН ". Той е бил народен представител и в 45 -тото Народно заседание

Той на 56 години. Роден е в Свиленград, само че повторно е народен представител от Видин. Председател е на Арбитражно-контролната комисия на партия „ ИТН “. Адвокат с над тридесет годишна процедура, съгласно видински медии, а съгласно номинирания за министър председател Пламен Николов - извънреден професионалист 

След регистрирането на видинската листа на " ИТН " за вота на 11 юли пред пред Цветомир Цветанов от Радио Видин разяснява положението в страната, приказва за скелетите в гардерова на ГЕРБ, осветени от служебното държавно управление, хвали министрите Кирил Петков и Асен Йорданов за подхванатото от тях:

  " Много от тези дейности няма да могат да доведат до предстоящ резултат заради съществуването на един основен прокурор - Гешев, който е имал цялата тази информация и той не е предприемал дейности ".

По време на дебата в Парламента, след бламирането от Висш съдебен съвет на настояването на правосъдния министър Янаки Стоилов за предварително преустановяване на мандата на Иван Гешев, Иво Атанасов се афишира за " съществена правосъдна промяна ", само че освен на прокуротурата, само че и на функционалностите на Министерството на правораздаването. 

" Гешев няма да си тръгне, в случай че ние не измислим модела, който да размени настоящия ", споделя от трибуната номинираният за министър на правораздаването.

Той е трето, стартирано от Има Такъв Народ име, за този пост. Преди отдръпналия се през днешния ден Момчил Иванов, единствено на хартия, позицията беше избрана за Петър Илиев. Сега той е номинация за вицепремиер и вътрешен министър и в случай че бъде определен, ще извършва функционалностите си, до момента в който е обект на инспекция на Етичната комисия на СУ по подозрения за плагиатство от сътрудника му в катедра " Конституционно право " Наталия Киселова. 

Пред " Хоризонт " тя сподели, че е имала такива подозрения и още преди 6 години е сложила въпроса,  само че тематиката " била замразена ". Сега се надява на самостоятелна инспекция:

  " На Изток Тюркмен Баши може да си разреши да си припише някои национални творчества, само че на Запад, когато заемаш обществена служба, носиш отговорност много по-голяма при ценене на академичната нравственос ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР