Номинираният за Оскар актьор и певец Джеръми Ренър се подготвя

...
Номинираният за Оскар актьор и певец Джеръми Ренър се подготвя
Коментари Харесай

Джеръми Ренър издава музика, вдъхновена от оцеляването му след инцидента със снегорин

Номинираният за " Оскар " артист и артист Джеръми Ренър се приготвя да издаде музика, въодушевена от възобновяване му след съвсем съдбовния случай със снегорин на Нова Година, заяви Мюзик нюз.

В скорошна обява в Инстаграм звездата от " Ястребово око " загатна за излизането на " Love and Titanium " - сбирка от песни, които означават значимите стадии от възобновяване му след злополуката на 1 януари.

" Колекция от музика, която написахме за разнообразни значими моменти по пътя ми към възобновяване след 1 януари тази година. Създаването на " Love and Titanium " беше мъчително, надълбоко изцеляващо и в последна сметка катарзисно за мен ", написа Джеръми Ренър в обществената мрежа под промоционалното изображение. " Надявам се, че ще събера смелостта да споделя това с всички вас ", добави 52-годишният артист и артист.

Заглавието на сбирката е отпратка към коментар, който артистът от " Отмъстителите " направи в изявление по-рано тази година.

" Изгубих доста плът и кости в това прекарване, само че бях презареден и изпълнен с обич и исполин ", сподели той за случая.

През януари Джеръми Ренър беше прегазен от личния си снегорин, при който получи счупвания на над 30 кости. Оттогава артистът и артист се възвръща.

Макар да е най-известен с актьорските си изяви, Ренър има два издадени мини-албума - " The Medicine " и " Live For Now ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР