Номинацията на общинския съветник от Карнобат дойде лично от Танков

...
Номинацията на общинския съветник от Карнобат дойде лично от Танков
Коментари Харесай

Областният лидер на БСП в Бургас Стойко Танков подаде оставка, Тодор Байчев заема мястото му

Номинацията на общинския консултант от Карнобат пристигна персонално от Танков

Областния ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас Стойко Танков подаде оставка и се отдръпва от лидерския пост, който заемаше от 2017 година до този миг. Решението си той сподели минути преди края на Областния съвет на социалистическата партия, който се организира по-рано през днешния ден.

Стойко Танков е член на партията от 1977 година Той е някогашен депутат в 39-ото и 40-ото Народно заседание. В бурната зора на демокрацията бе и председател на Общинския съвет в Бургас в интервала 1995-1997 г, а също по този начин и претендент за кмет от Българска социалистическа партия през 2003 година

Той бе уравновесен ръководител, обединител и не позволи нито един сериозен скандал в структурите в района, което си е същинско знамение за партията като Българска социалистическа партия.

Танков в никакъв случай не е членуван в друга политическа мощ. Заради лоялността му и пословичния му прагматичен метод, Танков стана областен шеф на Област Бургас при ръководството на кабинета Петков от януари 2022 до август 2022 година В работата си като губернатор той приложи насъбрания през годините управителен опит и съумя да вкара ред и да овладее бежанската вълна от Украйна, която заля Бургас след началото на войната на 24 февруари 2022 година Той е едно от най-разпознаваемите лица на Столетницата за района и има забележителен стаж в партията.

В залата на ул. „ Фердинандова “ №60, където се организира Областния съвет, Танков показа резултатите, които партията е реализира на миналите локални избори. Направен бе и обстоен разбор на изборите и бяха разисквани организационни въпроси.



Източници на Флагман.бг оповестиха, че Танков самичък е изискал да се отдръпна и е показал като най-достоен негов правоприемник Тодор Байчев. Заради престижа на Байчев, който на серия от избори печелеше сериозна преференциална поддръжка, действително нямаше друга номинация и той завоюва с болшинство.

Негови съпартийци считат, че той е единственият късмет Българска социалистическа партия да излезе отвън периферията си и да притегли повече гласове на идващите избори. Байчев постоянно е бил правилен на партията, която му е дала път в политиката и напълно естествено среща голямата поддръжка и от националното управление.

Тодор Байчев е на 50 години, фамилен, с две деца. Той е потвърден експерт, изкачил е няколко значими стъпала в политиката – от депутат в 44, 45 и 46-ото Народно заседание до експертното равнище на парламентарен консултант в Министерството на земеделието, храните и горите.

Байчев нееднократно е потвърдил, че със своя професионализъм и политически опит е заслужил уважението на своите съграждани в Карнобат. На последните избори той бе измежду първенците по персонални преференции.

„ Дневният ред на Областния съвет мина сполучливо, имаше разнообразни изявления и считам, че успяхме да си извлечем поучения от грешките, които сме позволили и на последващи избори ще имаме доста по-добри резултати. Номинацията ми за регионален ръководител пристигна от господин Танков и съм признателен за тази чест. Отговорността на този пост е огромна и занапред започваме подготовка за идващите избори - подсилване на структурите по места и търсене на сътрудници, съдружници и съидейници за идната акция “, сподели пред кореспондент на Флагман.бг общинският консултант от ОбС-Карнобат Тодор Байчев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР